AK Parti Trabzon Milletvekili açıklama yaptı

Ak Parti Trabzon Milletvekili Aydın Bıyıklıoğlu, Trabzon'un büyükşehir olduğu zaman hiçbir sıkıntı yaşamayacağını ifade etti.Bıyıklıoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, Trabzon'un büyükşehir olmasıyla ilgili muhalefetin, 'beldeler kapanacak, köyler mahalle st

AK Parti Trabzon Milletvekili açıklama yaptı

Ak Parti Trabzon Milletvekili Aydın Bıyıklıoğlu, Trabzon'un büyükşehir olduğu zaman hiçbir sıkıntı yaşamayacağını ifade etti.

Bıyıklıoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, Trabzon'un büyükşehir olmasıyla ilgili muhalefetin, 'beldeler kapanacak, köyler mahalle statüsüne dönüşecek ve insanlar mağdur olacak' şeklindeki açıklamalarının gerçeği yansıtmadığını belirtti.

Trabzon'un büyükşehir olduğu zaman hiçbir sıkıntı yaşamayacağını ifade eden Bıyıklıoğlu, şunları kaydetti:

"Beldeler büyükşehir belediyesinin bir birimi haline gelecek. Vatandaşlarımız rahat olsunlar. Beldelerimiz kesinlikle kapanmıyor.

 Vatandaşa daha iyi hizmet getirir hale geliyor. Köylerimizde ve kırsal alanlarda yaşayan vatandaşlarımız kesinlikle mağdur edilmeyecek.

Köylerde 5 yıl muafiyet uygulanacak ve kesinlikle köylerden vergi alınmayacak. Kanun taslağında bunlar vardır. Vatandaşa sıkıntı getirecek hiçbir şey olmayacak ve köylere daha iyi hizmet gelecek."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel