AK Parti Ortahisar'a atama!

Trabzon Belediyesinin 12 Kasım 2012 tarihinde kabul edilen büyükşehir yasası ile Büyükşehir Belediyesi statüsü kazanmasının ardından AK Parti Trabzon Ortahisar İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı’na Bülent Uzunoğlu Kurucu Başkan olarak atandı.AK Parti Trabzon

AK Parti Ortahisar'a atama!

Trabzon Belediyesinin 12 Kasım 2012 tarihinde kabul edilen büyükşehir yasası ile Büyükşehir Belediyesi statüsü kazanmasının ardından AK Parti Trabzon Ortahisar İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı’na Bülent Uzunoğlu Kurucu Başkan olarak atandı.

AK Parti Trabzon İl Başkanlığı’nda İl Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Karaoğlu ile İl Yönetim Kurulu Üyeleri’nin katılımı ile gerçekleşen toplantıda Uzunoğlu'na mazbatası verildi.

Toplantıda ilk olarak konuşan AK Parti Trabzon İl Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Karaoğlu , “Gençlik Kolları İl Teşkilatımızda uzun süredir görev yapan  Bülent Uzunoğlu kardeşimizin AK Parti Ortahisar Gençlik Kolları Başkanlığı  görevini layıkıyla yerine getireceğinden hiçbir şüphemiz yoktur. Ortahisar İlçemiz yeni kurulacak teşkilatlarla güçlü bir ivme kazanacak, partimize ve ilimize büyük kazanımlar sağlayacaktır. Büyüyen şehrimizin genç nüfusuna hitap edecek ve yeni genç arkadaşlarımızın teşkilata kazanılmasını sağlayacak Ortahisar Gençlik Kolları Teşkilatının sorumluluğu ağırdır. Yeni atanan İlçe Gençlik Kolları Başkanımıza olan güvenimiz tamdır. Allah’ü Teâlâ yardımcısı olsun. Şimdiden oluşturacağı ekibe ve kendisine başarılar diliyorum” dedi.  


Aldığı görevi değerlendiren Bülent Uzunoğlu “Türkiye’nin makus talihini değiştiren, dünya çapında başarılara imza atıp, mazlum insanların umudu olan bir partinin ve Dünya Lideri ünvanı kazanan bir liderin ismi ve gölgesi altında çalışmanın onurunu hep yaşadık. Şimdi böylesine büyük bir oluşumun ilçe başkanlığı görevi şahsıma verildi. Güvenen ve bu göreve layık gören başta İl Gençlik Kolları Başkanımız olmak üzere tüm teşkilata şükranlarımı sunuyorum. Kuracak olduğumuz yeni teşkilatımızın Ortahisar İlçemize ve tüm Gençlik Kollarına hayırlı olmasını diliyorum. ” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel