AK Parti Ortahisar toplandı

AK Parti Trabzon’un Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş, parti binasında, 25. Dönem milletvekili aday adaylarını ağırladı. Partinin haftalık yönetim kurulu toplantısı, ilçe yönetim kurulu üyeleri, ilçe kadın ve gençlik kolları teşkilatının katılımı ile

AK Parti Ortahisar toplandı

AK Parti Trabzon’un Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş, parti binasında, 25. Dönem milletvekili aday adaylarını ağırladı. Partinin haftalık yönetim kurulu toplantısı, ilçe yönetim kurulu üyeleri, ilçe kadın ve gençlik kolları teşkilatının katılımı ile yapıldı. Milletvekili aday adayları da yönetim kurulu haftalık toplantısına katılarak, yapacakları projeleri ve niçin aday adayı olduklarını anlattılar. 

Toplantıda konuşan Ortahisar İçe Başkanı Temel Altunbaş, Trabzon’da 11 ay önce yerel seçimlerde tarih yazarak belediye seçimlerini kazandıkları gibi genel seçimlerde de aynı başarı ile birinci parti olarak çıkmak için çalışmaya devam edeceklerini ifade etti.

Başkan Altunbaş, “Trabzon ile ilgili çok büyük hayallerimiz var. 12 yıldır ülkemizde iktidar olan partimiz Trabzon’da yapacağı büyük hizmetlerle diğer illerimize örnek olacak. 7 Haziran sadece Trabzon için değil, ülkemiz için de çok önemli. Anayasayı değiştirecek çoğunluğu yakalamak içinde çok önemli. Bizim derdimiz 6 milletvekili çıkarmak. Ortahisar İlçemizde yerel seçim zaferimizi genel seçimlere de taşımak istiyoruz” dedi.

Milletvekili aday adayları da teşkilat mensupları ile buluşmaktan mutluluk duyduklarını belirterek, teşkilat mensuplarından temayül için de fikir alış verişinde bulundular.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler