AK Parti Of’ta buluşturdu

AK Parti Trabzon’un Of İlçe Başkanı Hakan Terzioğlu’nun öncülüğünde yapılan iftar yemeğine AK Parti Trabzon Milletvekili Prof. Dr. Aydın Bıyıklıoğlu, İl Başkanı Dr. Adnan Günnar, İlçe Başkanı Hakan Terzioğlu, Belediye Başkanı Murat Saral, Merkez İlçe Başk

AK Parti Of’ta buluşturdu
AK Parti Trabzon’un Of İlçe Başkanı Hakan Terzioğlu’nun öncülüğünde yapılan iftar yemeğine AK Parti Trabzon Milletvekili Prof. Dr. Aydın Bıyıklıoğlu, İl Başkanı Dr. Adnan Günnar, İlçe Başkanı Hakan Terzioğlu, Belediye Başkanı Murat Saral, Merkez İlçe Başkanı Temel Altunbaş, Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Karaoğlu, Of’ta 3 dönem ilçe başkanlığı yapan Fazlı Çapoğlu ile il ve ilçenin eski ve yeni yöneticileri katıldı.
Geniş katılımlı yapılan iftara katılanlara teşekkür eden ilçe başkanı Hakan Terzioğlu, “Burada böyle güzel bir organizasyonu gerçekleştirmeye çalıştık. Eski ve yeni tüm yöneticilerimizi burada buluşturmaya çalıştık. Mazereti olanların ve il dışında olan yöneticilerimizin dışında herkes katıldı. Katılan herkese de teşekkür ediyorum” dedi. İftarın ardından, çay sohbetiyle eski ve yeni yöneticiler istişare yaparken, İlçe Başkanı Hakan Terzioğlu’na organizasyon için teşekkür ettiler.
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel