AK Parti Kadın Kolları Kongresi

Belde binasında yapılan kongreye AK Parti Trabzon Milletvekilleri Kemalettin Göktaş, Safiye Seymenoğlu ve Prof. Dr. Cevdet Erdöl ile Trabzon Belediyesi Başkan vekili Seyfullah Kınalı, Söğütlü belediye başkanı Metin Gedikli, İl Yönetim kurulu üyeleri Ayşeg

AK Parti Kadın Kolları Kongresi

Belde binasında yapılan kongreye AK Parti Trabzon Milletvekilleri Kemalettin Göktaş, Safiye Seymenoğlu ve Prof. Dr. Cevdet Erdöl ile Trabzon Belediyesi Başkan vekili Seyfullah Kınalı, Söğütlü belediye başkanı Metin Gedikli, İl Yönetim kurulu üyeleri Ayşegül Yılmaz, Leyla Yavuz, İl Kadın Kolları Başkanı Aslıhan Bezirganoğlu Temren ve çok sayıda partili katıldı.

AK Parti Söğütlü Beldesi Kadın Kolları Başkanı Ayşegül Altuntaş konuşmasında ekibi ile büyük bir azimle çalışacaklarını belirterek “Birlik ve beraberlik içersinde çalışarak sorunların üstünden geleceğiz. Beldemiz için mazeret üretmeden plan ve projeler geliştirerek yolumuza devam edeceğiz” dedi.

AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Aslıhan Bezirganoğlu Temren Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın kendilerini verdiği şevkle birlikte kadın teşkilatlarının beldelerden, mahallelerden ilçe ve illerden olmak üzere teşkilatlanmaları tamamladık. Buda AK Parti kadın kollarlının geldiği seviyeyi göstermek açısından bir beldede kongre yapılması çok güzel bir durum. Bizde bu doğrultuda çalışmalarımıza ara vermeden çalışacağız” diye konuştu.

Söğütlü Belediye Başkanı Metin Gedikli de konuşmasında kendisinin bir başka partiye mensup olmasına rağmen bu organizasyona davet edilmesinden büyük memnuniyet duyduğunu ifade ederek “ Bu durum partiler arası sosyalitenin sağlanması adına güzel bir örnek teşkil ettiğini düşünüyorum. Bundan sonrada diğer siyasi partilere örnek olmasını diliyorum. Bu vesile ile kongrenizin hayırlara vesile getirmesini diliyorum” şeklinde konuştu.

AK Parti Trabzon Milletvekili Safiye Seymenoğlu da Kadın kollarının bugün itibariye geldiği noktanın çok farklı ve çok ileri düzeyde olduğunu vurgulayarak “ Bende sizlerin içersinden gelen bir arkadaşınızım. Sizlerle birlikte kadın kollarını kurduk. Birlikte bu yollarda büyük emekler sarf ettik ve bugün Allah’a şükürler olsun ki belde kongrelerimizi büyük bir yoğunlukla yapabiliyoruz” diye konuştu.

AK Parti Trabzon Milletvekili Kemalettin Göktaş da konuşmasında bu kongredeki şevki azmi gördükçe 12 Haziran’da yapılacak seçimin zaferini gördüğünü söyledi.

Konuşmaların ardından tek liste ile yapılan seçimlerde AK Parti Söğütlü Beldesi Kadın Kolları Başkanlığına Ayşegül Altuntaş seçildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler