AK Parti Genel Merkezi Trabzon için yine devrede!

GENEL MERKEZ BİR KEZ DAHA DEVREYE GİRDİ.. Yerel seçime geri sayım devam ettikçe Trabzon’da heyecan tavan yapıyor.AK Parti cephesinde çok sıcak gelişmeler yaşanıyor.Büyükşehir adayını açıklayarak bir anlamda rahatlayan AK Parti Trabzon’da gözler Ortahisar

AK Parti Genel Merkezi Trabzon için yine devrede!
GENEL MERKEZ BİR KEZ DAHA DEVREYE GİRDİ..
 
Yerel seçime geri sayım devam ettikçe Trabzon’da heyecan tavan yapıyor.AK Parti cephesinde çok sıcak gelişmeler yaşanıyor.Büyükşehir adayını açıklayarak bir anlamda rahatlayan AK Parti Trabzon’da gözler Ortahisar merkez ilçe belediye başkan adayı ile diğer ilçelerdeki adaylarda.
 
İlçelerde yaşanan gruplaşmalar beldelerin de kapanmasıyla farklı noktaya taşındı.Aday-adayları arasında yaşanan rekabet AK Parti’de sıkıntı yaratırken bazı kilit ilçelerde yeniden anket çalışması başlatıldı.
 
Dün ve bugün Maçka-Beşikdüzü ve Arsin’de vatandaşlara telefonlarla ulaşan AK Parti Genel Merkezi bu ilçelerde yeni bir tarama daha yaptı.Arsin’de mevcut başkan Erdem Şen ile Sait Gürsoy arasında karar veremeyen AK Parti Beşikdüzü’nde de Ahmet Gün,Metin Kalay ve son anda ismi gündeme gelen eski Milletvekili Orhan Bıçakçıoğlu arasında karar verecek. Maçka’da ise ibre Hayati Yavuz ve Hasan Akıl arasında gidip-geliyor.AK parti muhalefetin elinde olan Beşikdüzü, Maçka ve Şalpazarı'nda hata yapmamak istiyor.

TONYA’DA KAOS VAR..!

Aday konusunda sıkıntı yaşanan ilçelerden biri de Tonya ilçesi.AK Parti Tonya İlçe Başkanı Mehmet Yakupoğlu, ivedi olarak Ankara’ya çağrıldı. Mevcut başkan Ahmet Kurt ile devam edip-edilmeme konusunda kaos yaşanıyor.Kurt’un yerine Hüseyin Yıldırım’ın AK Parti Tonya Belediye Başkan adayı olarak gösterileceği kulislere yansıdı

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler