Ak Parti Çarşamba İlçe toplantısı yapıldı

AK Parti Çarşamba İlçe Başkanlığı 47. Danışma Toplantısı gerçekleştirildi.AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Mehmet Köse, parti binasında düzenlenen toplantıda, sandık danışma kurulu toplantılarının ilkini gerçekleştirdiklerini, bundan sonra belirli aralıklar

Ak Parti Çarşamba İlçe toplantısı yapıldı

AK Parti Çarşamba İlçe Başkanlığı 47. Danışma Toplantısı gerçekleştirildi.

AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Mehmet Köse, parti binasında düzenlenen toplantıda, sandık danışma kurulu toplantılarının ilkini gerçekleştirdiklerini, bundan sonra belirli aralıklarla sandıkları tek tek gezerek bu toplantılara devam edeceklerini söyledi.

398 sandığın hepsinde bu çalışmayı gerçekleştireceklerini ifade eden Köse, "Bu toplantılarımızın amacı, görevli arkadaşlarımızın birbirlerini ve seçmenlerini tanımaları ve seçmenlerimizin taleplerini birebir alarak, çalışmamızda izleyeceğimiz yolu en iyi şekilde belirlemektir. Bu toplantılarımızın üye çalışmamıza da büyük bir artısı olacağını ve eksiklerimizi daha net görerek tamamlayacağımızı düşünüyorum" dedi.

Belediye Başkanı Hüseyin Dündar ise 2014 Mart sonunda yapılacak yerel seçimlerle AK Parti iktidarının sağlam bir zemine oturacağını bildirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel