AK Parti Arsin'de buluştu

 Adalet Kalkınma Partisi (AKP) Trabzon il başkanlığı her ay düzenlediği danışma meçlisi toplantısını bu ay Arsin ilçesinde gerçekleştirdi.  Arsin’de bulunan parti binasında geçerleşen toplantıya Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu

AK Parti Arsin'de buluştu

 

Adalet Kalkınma Partisi (AKP) Trabzon il başkanlığı her ay düzenlediği danışma meçlisi toplantısını bu ay Arsin ilçesinde gerçekleştirdi. 
 
Arsin’de bulunan parti binasında geçerleşen toplantıya Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon Milletvekili Ayten Seymen , Arsin ilçe başkanlığı kurucusu Mustafa Bekar ve çok sayıda partili katıldı.
 
Toplantının gündeminde yeni yasa ile büyükşehir ünvanı kazanan Trabzon belediyesi vardı. Toplantıda konuşan Gümrükçüoğlu büyükşehir ile ilgili partililere bilgi verdi. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel