Aile ocağının temel yapı taşı annelerdir

Trabzon Ortahisar Meclis üyesi, Kültür, çevre, spor komisyonu başkanı Ayşegül Yılmaz, aile ocağının temel yapı taşının anneler olduğunu belirterek Anneler günü ile ilgili kutlama mesajı yayınladı.   Yılmaz yayımladını mesajda şu ifadelere yer verdi; Dünya

Aile ocağının temel yapı taşı annelerdir
Trabzon Ortahisar Meclis üyesi, Kültür, çevre, spor komisyonu başkanı Ayşegül Yılmaz, aile ocağının temel yapı taşının anneler olduğunu belirterek Anneler günü ile ilgili kutlama mesajı yayınladı.  
 
Yılmaz yayımladını mesajda şu ifadelere yer verdi;
 
Dünyaya geldiğimiz andan itibaren üzerimizden sevgisini, emeğini ve desteğini eksik etmeyen annelerimiz, sadece yılın bir gününde değil, her gününde sevgi, saygı ve minnet duygusuyla anacağımız en kıymetli varlığımızdır. “Dünya’nın tüm çağdaş ülkelerinde olduğu gibi ülkemizde de her yıl Mayıs ayının ikinci Pazar günü Anneler Günü olarak kutlanmaktadır. Kendisi de 2 çocuk annesi olan Yılmaz “Varlığımızı borçlu olduğumuz, sevgi, hoşgörü, şefkat, merhamet ve özveri kaynağımız çok kıymetli Annelerimize olan borcumuzu ne yaparsak yapalım asla ödeyemeyiz. Ancak onların yaşamlarını kolaylaştırmak, yalnızca ihtiyaç duyduklarında değil her zaman yanında olmak, emeklerinin boşa gitmediğini göstermek hepimizin en önemli sorumluluğudur. 
 
Anneler Günü’nde yeryüzündeki tüm bireylerin kalbinin ’Anneler’ için çarpacağını kaydeden Ayşegül Yılmaz mesajını, şu sözlerle tamamladı.
 
“Bu çok önemli ve anlamlı günde, anne olma mutluluğunu ve onurunu yaşayan ,başta şehit anneleri olmak üzere, şefkat ve sevgiyle dünyanın en yüce görevini yerine getiren bütün annelerin Anneler Gününü kutluyorum. Ayrıca bizlere bu hissi veren çocuklarımız ve tüm halkımızla beraber milletçe sağlık, mutluluk ve huzur dolu nice anneler gününe, birlik ve beraberlik içinde ulaşmamızı temenni ediyorum.”
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel