Ahmet Metin Genç ağız değiştirdi

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, belediye başkanlığında ilk bir yılını değerlendirdiği toplantı Alyans’ta gerçekleştirildi.Toplantı sırasında konu Trabzon’un şu anda en önemli sorunlarından ikisine geldi. Birincisi Suriyeliler konusu ikincisi

Ahmet Metin Genç ağız değiştirdi

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, belediye başkanlığında ilk bir yılını değerlendirdiği toplantı Alyans’ta gerçekleştirildi.

Toplantı sırasında konu Trabzon’un şu anda en önemli sorunlarından ikisine geldi. Birincisi Suriyeliler konusu ikincisi trafik.

Kentin her yerini saran Suriyeli vatandaşlarla ilgili, “Suriye’de yaşanan iç savaş nedeniyle kentimize gelmek zorunda kalan Suriyeli vatandaşlarımız için Hayrat İnsani Yardım Derneği vasıtasıyla yardımda bulunduk” dedi.

KURALLARA UYUN

Genç ardından kentte yaşanan trafik sorunuyla ilgili yumuşak bir geçiş yaptı.

Daha önce Kahraman Maraş Caddesi’nin merkezdeki trafik sorununun çözümü için kapanması gerektiğini vurgulayan Genç,  bu defa o öneriyi hiç gündeme getirmedi ve, “Kentimizin ulaşım sorunu var. Ama trafik kurallarına aykırı hareket etme gibi bir sorunumuz da var. Bütün vatandaşlarımızdan kurallara harfiyen riayet etmelerini rica ediyorum” dedi.

Hatırlarsanız daha önce Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu  Genç’in “Maraş kapatılsın” önerisine, “ Hayır o cadde kapanmaz. Trafiği özel araçlar felç ediyor. Kurallara uyulmuyor” diyerek karşı çıkmıştı.

 

DOĞALGAZDA İSTENEN SEVİYEYE ULAŞAMADIK

Ahmet Metin Genç Trabzon’un hava kirliliğine de değinerek, “Maalesef diğer iller doğalgaz kullanımında bizi geçti. Yeterli olamadık. 42 mahallemizin yüzde 50 oranına ulaşabildik. Önümüzdeki ilk süreçte 40 kmlik hatta doğalgaz döşemesi yapılacaktır. Bunun takipçisi ve yardımcısı olacağız” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel