Ağrı'da Horon ve Kemence Sesleri

Ağrı İlinde yaşayan Karadenizliler yılda iki kez bir araya gelerek hasret gideriyor. Ağrı’da yaşayan Karadenizliler horon ve kemence sesleriyle Ağrı’yı inlettiler.Sosyal medya üzerinden iletişime geçen Ağrı’da görev yapan Ordu, Samsun, Sinop, Giresun, Tra

Ağrı'da Horon ve Kemence Sesleri

Ağrı İlinde yaşayan Karadenizliler yılda iki kez bir araya gelerek hasret gideriyor. Ağrı’da yaşayan Karadenizliler horon ve kemence sesleriyle Ağrı’yı inlettiler.

Sosyal medya üzerinden iletişime geçen Ağrı’da görev yapan Ordu, Samsun, Sinop, Giresun, Trabzon, Rize, Artvin ve diğer illerden Karadenizli hemşeriler imiz bu kez de Küpkıran Kayak merkezinde bir araya geldi.Doğayla iç içe temiz havanın ve güneşin tadını çıkaran Karadenizliler piknik yaptıktan sonra akşam hava kararana kadar kayak merkezinde kemençe tulum eşliğinde horon oynadılar.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel