Ağaoğlu'nun Trabzon hedefleri var

Basın İlan Kurumu (BİK) Genel Müdürlüğünce Trabzon'da düzenlenen ''Türk Basını Reklamcısıyla Buluşuyor - Geleceğin Medyasına Hazırlık'' konulu eğitim seminerinde konuşan Kızılcık, globalleşen ve küreselleşen dünyada artık mesafelerin ortadan kalktığını if

Ağaoğlu'nun Trabzon hedefleri var

Basın İlan Kurumu (BİK) Genel Müdürlüğünce Trabzon'da düzenlenen ''Türk Basını Reklamcısıyla Buluşuyor - Geleceğin Medyasına Hazırlık'' konulu eğitim seminerinde konuşan Kızılcık, globalleşen ve küreselleşen dünyada artık mesafelerin ortadan kalktığını ifade ederek, ''Dünyanın herhangi bir noktasında olan olay başka bir yerde anında duyulabiliyor. Bu da yazılı ve görsel basın sayesinde oluyor'' dedi.

Basının çok önemli görevlerinin olduğunu vurgulayan Kızılcık, ''Bilgi ve enformasyon çağı olarak isimlendirilen 21. yüzyılda basın sektörünün önemli kurumlarından olan Basın İlan Kurumu da çok başarılı ve önemli çalışmalar gerçekleştiriyor. Basın İlan Kurumunun yaptığı çalışmalar, medyanın daha iyi ekonomik şartlarda başarılı çalışmalar yapması konusunda çok önemli'' diye konuştu.

BİK Genel Müdürü Mehmet Atalay ise Türkiye'de reklam pastasının önemli bir yer tuttuğunu ifade ederek, ''En büyük hedefimiz reklam ilan pastasını genişletmek. Türkiye'de bunun altyapısı mevcut. Hem de hayal ettiğimizin ötesinde. Yeter ki biz bir takım ruhuyla hareket edelim. Kurum olarak bu konuda önemli çalışmalar yapıyoruz. Çalışmalarımız sonucunda Türkiye reklam vermenin ne kadar önemli olduğunu görecek'' dedi.

Mehmet Atalay, son bir yıl içerisinde Türkiye'de reklam pastasının çok önemli miktarda büyüdüğünü de kaydetti.

 

''ÇALIŞMALARI DUYURMANIN EN ÖNEMLİ YERİ BASINDIR''

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu ise Türkiye'nin kendi gücünün farkında olmayan ender ülkelerden biri olduğunu, halkın doğru yapılan bütün işlere olumlu tepki verdiğini belirterek, ''Krizde oturup ağlarsan o zaman krizin bir parçası olursun. Dere her zaman kütük getirmez. Gerekirse kar miktarından fedakarlık yapacaksınız'' dedi.

Ali Aağaoğlu, Türkiye'nin dünyada krizden en az etkilenen ülkelerden biri olduğunu vurgulayarak, şöyle devam etti:

''Krizden kurtulmak için çok çalışmak lazım. Dünyanın en iyi ürününü yapın, dünyanın en iyi hizmetini verin bunu vatandaşa duyuramazsanız hiçbir anlamı olmaz. Bunun için basın çok önemlidir. Yaptığınız çalışmaları duyurmanın en önemli yeri yazılı ve görsel basındır.''

Ağaoğlu, takım çalışmasına inandığını, başarının ekiple geleceğini vurgulayarak, kendisinin doğru kişiyi bulup doğru göreve getirdiğini kaydetti.

Hedefi olmayan insanın boş çuval gibi olduğunu savunan Ağaoğlu, ''İnsan hedefine ulaşmak için sıkı ve inatçı bir şekilde çalışması lazım. Ben kaçta yatarsam yatayım, sabah en geç 8'de iş yerinde olurum. Neredeyse çaycıdan önce şirkete giderim. Günde 15-16 saat çalışırım'' dedi.

Ağaoğlu, Trabzon'da istihdam yaratabilecek bir iş kurmayı da düşündüğünü sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel