Ağaoğlu verdiği sözu tuttu!

Trabzonlu ünlü işadamı Ali Ağaoğlu, TOKİ eski Başkanı ve Trabzon Milletvekili Adayı Erdoğan Bayraktar'a verdiği sözü tutarak Of Devlet Hastanesi'ne EKO cihazı hediye etti. Kardiyoloji bölüm ile kalp doktoru bulunmasına rağmen EKO cihazı bulunmadığı için T

Ağaoğlu verdiği sözu tuttu!

Trabzonlu ünlü işadamı Ali Ağaoğlu, TOKİ eski Başkanı ve Trabzon Milletvekili Adayı Erdoğan Bayraktar'a verdiği sözü tutarak Of Devlet Hastanesi'ne EKO cihazı hediye etti.

Kardiyoloji bölüm ile kalp doktoru bulunmasına rağmen EKO cihazı bulunmadığı için Trabzon'a gönderilen hastalar yeni cihaz sayesinde Of merkezde muayene olma imkanına kavuştu. Yeni cihaz sayesinde kalp rahatsızlıklarının teşhisi için gerekli olan temel bulguların tamamına ulaşılıyor. Yeni cihaz hakkında bilgi veren Kardiyolog Dr. Zeynep Kazaz, ilk hastasını da muayene etti.

İstanbul'dan uçakla Trabzon'a getirilen EKO cihazı, Ağaoğlu Şirketi Temsilcileri Nazım Ağaoğlu ile Arslan Kaba tarafından Of Devlet Hastanesi Başhekimi İdris Kurtuluş'a teslim edildi. EKO cihazının alınması süreci hakkında bilgi veren Nazım Ağaoğlu, Ali Ağaoğlu Trabzon'dan geldikten sonra beni yanına çağırarak ‘Erdoğan Bayraktar'a bir EKO cihazı söz verdim. Hemen yerine getirmemiz gerekiyor’ dedi. Biz de verilen sözün gereğini yerine getirdik" dedi.

Öte yandan Of Kaymakamı Tuncel Sonel'in de hazır bulunduğu devir-teslim sırasında Ağaoğlu Grubu temsilcilerine şükran belgesi verildi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel