Adnan Taç "Kişiler kendi kırgınlıklarını..."

Haber61 TV'de Bahar Kurbay'ın "Gel de Konuşma" programına katılan Trabzonlu görüntü yönetmeni Aytekin Çakmakçı'nın Trabzon Sanatevi yönetimini hedef alması ortalığı karıştırdı. Çakmakçı, "Vizyona kapalı birinin başkanlığı yönetilen bir sanat evi, orada gü

Adnan Taç "Kişiler kendi kırgınlıklarını..."

Haber61 TV'de Bahar Kurbay'ın "Gel de Konuşma" programına katılan Trabzonlu görüntü yönetmeni Aytekin Çakmakçı'nın Trabzon Sanatevi yönetimini hedef alması ortalığı karıştırdı. 

Çakmakçı, "Vizyona kapalı birinin başkanlığı yönetilen bir sanat evi, orada güzel işler yapmak isteyen ve o sanat evinin üyesi olmayan kişiler sanatla ilgili etkinliklerde yüksek performans gösterip, sanatçıları davet eder bir konjektör hazırlıyorlar. Ama bunlar sanat evinin yöneticileri değil, kendi çabalarıyla, çapları olan dernekler var onları katmıyorum. Ama orda kin ve nefretle bakış acısı var çevreye. Trabzon'da yaşayan sanata ve kültür ile ilgililenen kişilerin 4/3 sanat evine gelmiyor" ifadelerini kullanmıştı.

Bu sözler Trabzon Sanatevi Başkanı Adnan Taç'ı fena kızdırdı. Başkan Taç, "Kişiler kendi kırgınlıklarını sanatevine zarar verecek şekilde dile getirip gündem yaratmaya çalışıyor. İstanbul'da gündem olmak için bu şekilde polemikler yapılır ama burası Trabzon. Ben ve arkadaşlarım yaptığımız işlerle olumsuz düşüncelere zaten yanıt veriyoruz. biz şu sıralar 6. Sanat Günleri'ne hazırlanıyoruz. Bu etkinliklere gölge düşürecek konularla alakalı konuşmak istemiyorum" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel