Adnan Kahveci’yi örnek gösterdi

CHP Trabzon önce Atatürk Alanı'nda bir organizasyon düzenlendi. Burada ayakkabı kutuları, cübbe ve baret gibi eşyalar sergilendi.  Ardından Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışı yapıldı.Açılışta CHP Trabzon Milletvekili adayları ile konuşma yapan Yalova

Adnan Kahveci’yi örnek gösterdi

CHP Trabzon önce Atatürk Alanı'nda bir organizasyon düzenlendi. Burada ayakkabı kutuları, cübbe ve baret gibi eşyalar sergilendi.  Ardından Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışı yapıldı.

Açılışta CHP Trabzon Milletvekili adayları ile konuşma yapan Yalova Milletvekili Muharrem İnce, ”Bir kararname ile il olmuş, siyasi gerekçelerle il yapılmış bir yer değil Trabzon. Köklerini çok eski uygarlıklardan alan, imparatorluklara konukluk etmiş, ev sahipliği yapmış, eski gelenekleri olan Kurtuluş savaşının ateşleyicisi, devrimci ruhu olan, aşkı bir kent Trabzon.  Bazı kentler ruhlarını kaybederler. Bakın Yalova'yı bazen bir kişi bir kentin kaderini değiştirebilir. Emin olun ki Yalova tamamen sağa kaymış bir kentti. Kim kaydırdı biliyor musunuz? Adnan Kahveci kaydırdı. Rahmetli. Neden biliyor musunuz? Çalışkan milletvekiliydi. Her hafta sonu Yalova'daydı. İnsanlar partisine bakmadan herkes ANAP'a oy verdi. Çünkü biz ilçeydik, her hafta sonu oradaydı" dedi.

chp-007.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler