Adnan Günnar Haber61'e konuştu

Haber61 – Haber Servisi – Adalet ve Kalkınma Partisi (AK PARTİ) İl Başkanı Adnan Günnar, partisinin il kongresi öncesi açıklamalarda bulundu. Günnar, “ Tüm Türkiye’de Ak Parti girmiş olduğu seçimlerde her seferinde oyunu artırdı. Trabzon’daki seçimlere de

Adnan Günnar Haber61'e konuştu

Haber61 – Haber Servisi – Adalet ve Kalkınma Partisi (AK PARTİ) İl Başkanı Adnan Günnar, partisinin il kongresi öncesi açıklamalarda bulundu. Günnar, “ Tüm Türkiye’de Ak Parti girmiş olduğu seçimlerde her seferinde oyunu artırdı. Trabzon’daki seçimlere de baktığınız zaman her seçimlerde artış yaşadık. Bunu nasıl yapıyoruz. Çalışarak halka hizmet ederek. Biz AK Parti olarak Trabzon’da önümüze bir hedef koyduk ve sürekli olarak teşkilatlarımız ve halkımız ile beraber olduk. Trabzon’da siyasi partilerin içinde de halkın sadece AK Partiyi gördüğünü gördük ve çok ciddi çalışmalar yaparak yüzde 70 bir oy aldık. Biz beklediğimiz oyu aldık. Siyasette alışılmış durumunda bir caba sarf ettik.”dedi.

"TEKİLATLARDAN PARA ALDIĞIMIZI ZANNEDERLER..."

İlçelerde nasıl oylarını artırdıklarının altını çizen Günnar,  “ İlçe başkanlarımız ve teşkilatları kurulduğumuz günden beri bir bekledin olmadan çalıştı. İlçe veya il yönetimi ve başkanlığını yapan kişiler kendi menfaat olmadan çalıştı. Bir özveri ile çalıştı. Biz dünya üzerinde bir kişinin yapmış olduğu duadan nasiplenerek ilerledik. Bizim teşkilatlardan para aldığımızı zannederler ama biz teşkilata para vererek devam ederiz. Biz bunları el birliğiyle maddi ve manevi olarak çalışarak yapıyoruz. Netice itibarı ile teşkilatlarımız Allah rızası için çalışıyoruz.”ifadelerini kullandı.

TRABZON’DA 110 BİN ÜYEMİZ VAR

Günnar, “ Trabzon’da Ak Partinin toplamda 110 bin üyemiz var. Bunu da her geçen gün biraz daha artırmanın peşindeyiz. Daha da artırmak için çalışıyoruz. Düşüncemiz şudur. Seçmenlerin yüzde 25’e çıkarmamız gerekli ve bunun için çalışıyoruz. Dünyanın en büyük partisiyiz. Ama hakikatten tüm oyunlara rağmen dünyanın en göz alıcı partisi durumundayız.”dedi.

BAKAN YOK YATIRIM YOK MU?

Trabzon’un neden bakanının olmadığı sorusuna cevap veren Günnar, “ Trabzon’a yatırımlar devam ediyor. Hiçbir aksama söz konusu değil. Sayın Başbakan ve Cumhurbaşkanımızın yatırımları takip ettiği biliniyor. Trabzon’da çok ciddi yatırımlar olacak ve göreceksiniz. Bakan yok diye Trabzon’da yatırımlar duruyor mu? Algısını normal karşılıyoruz. Biz bakanı olan ve olmayan illere de yatırım yapıyor. Böyle bir durum yok. Bizim cevre illerdeki bakanlarımız var. Onlarda buranın bakanıdır. Ama gönül isterki Trabzon’dan bir bakanımız olsun. Trabzon bu zaman kadar bakanlar ile anılmış ama kısa süreli bir bakan eksikliğimiz olabilir ama bu durum çözülür. Yakın bir zamanda Trabzon’da sürprizlerle karşımacağız herkes sabretsin. ”ifadelerine yer verdi.

 

SORUNLAR ÇÖZÜLÜYOR

Günnar, “ Biz il başkanlığı olarak Milletvekillerimize sürekli olarak bir program yapan bir teşkilatız. Eğer halkımız onları sokakta göremiyoruz diyorsa onlar ile bu sıkıntısı için çalışacağız. Trabzon Büyükşehir’e hazırlıksız yakalanmadı. Bu kent Büyükşehir’i çok istedi. Sırf burası Büyükşehir olması için eski başbakanımız çok uğraştı. Büyükşehir anlayışı eskisi gibi değil değişti. Bütünüyle birlikte Büyükşehir oldu. Vatandaşımız Büyükşehir bir nimet olacak demiştir. Daha bir yıl olmadı; şunun şurasında 6 ay oldu. Yeni bir yapılanma devam ediyor. Daireler kuruluyor; ancak Trabzon coğrafi olarak çok zor bir şehir. Türkiye’nin en büyük yol ağı olan ikinci kentiz ama baktığınız zaman zor coğrafya. Büyükşehir’in tüm hizmetleri ile devam ediyoruz.”dedi.

VATANDAŞIMIZ SABRETSİN

İmar sorununun altını çizen Günnar, “ Büyükşehir ile birlikte alt yapı ve imar sorunlarını da çözeceğiz. Hep ile belediyelerimiz hem Büyükşehir belediyesinin parasal sorunları var. Bunu da en kısa zamanda çözeceğiz. Zamanla çözeceğiz. Trabzon yaklaşık bir bucuk sene önce bu statüye kavuştu. Vatandaşımızda bu duruma mahkul yaklaşıyor. Biz aldığımız oy ile birlikte halkımızın karşılığı muhakkak verilecektir. 2015 seçimlerin belediyelerimizin çalışmaları sonuç verecek.”şeklinde konuştu.

İKİ BELEDİYEYE YENİ BİNA OLACAK

Ortahisar Belediyesi konusunda açıklama yapan Günnar, “ Başlangıçta bazi ile hizmet alanlarının belirlenmesi veya yetkililerin kendilerince alacakları kararların sıkıntı oluşmasına sebebiyet vere bilir. Halk arasında  iki belediye anlaşamıyor diye bilir. Netice itibarı ile Ortahisar Belediyesi ile Büyükşehir Belediyesi arasında b,r sorun olduğunu düşünmüyorum. Hiçbir problemde yok. Hatta Geçenlerde Büyükşehir Belediyesi Başkanı yapmış olduğu açıklamada “benim çalışma alanım yok sorun çözümlemek için her yerde çalışacağım” demiştir. Belediyelerin aynı binada olması faydalıdır. Sürekli beraberler iyi istişare ederler. Şuan ki belediye binası Ortahisar belediyesi sığmıyor. Ben bundan memnun değilim. Çalışmalar devam ediyor. Hem Ortahisar belediyesi hem de Büyükşehir belediyesinin yeni binası olacak.”dedi.

İŞ ARAYANA YARDIMCI OLUYORUZ

Günnar, “Vali bey ile belediye arasında ne zamandan beri işçi sorunu ile alakalı bir çalışma yapıldı. Çok kısa zamanda işlemler yürüyor. İşçi sorunu çözülecek. Vatandaşın hastalığında ve derdinde yanında olduğumuz gibi işsizliğinde de yanında oluyoruz. Bize gelip iş dileğinde bulunanlara yardımcı oluyoruz.Özel sektör olarak tüm yardımlarda bulunuyoruz. Trabzon’da işçi arayan çok firma var. Bu firmalar istedikleri gibi bir işçi bulamıyor. Herkes masa başı iş arıyor.Trabzon’da herkes böyle yetiştirildi. Trabzon’da işsizlik varı kabul etmiyorum kimse özel sektöre gitmek istemiyor. “şeklinde konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel