Adliyeye davetsiz misafir

Rize adliyesi bugün farklı bir misafire ev sahipliği yaptı.Sabah saatlerinde mesaiye başlayan adliye çalışanları, koridorlardan gelen kanat sesleri karşısında şaşkınlıklarını gizleyemedi. Uzun süren uğraşlar sonucu yakalanan ve adliye çalışanları tarafınd

Adliyeye davetsiz misafir

Rize adliyesi bugün farklı bir misafire ev sahipliği yaptı.

Sabah saatlerinde mesaiye başlayan adliye çalışanları, koridorlardan gelen kanat sesleri karşısında şaşkınlıklarını gizleyemedi. Uzun süren uğraşlar sonucu yakalanan ve adliye çalışanları tarafından 'Garip' ismi verilen yavru baykuş kısa sürede Rize Adliyesinin maskotu haline geldi. Baykuşu yakalayan adliyenin bilgi işlem personelleri Osman Maşalacı ve Muhammet Çakır, “Baykuş koridorlarda uçarak dışarı çıkmaya çalışıyordu. Kendini camlara vuran baykuşu birkaç kişi ile yakalamaya çalıştık. Sonunda hayvancağız yorulunca yakalayabildik” dediler.

Herhangi bir yarası olmayan yavru baykuş adliye personeli tarafından Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi.

Yetkililer, baykuşun doğaya salınacağını belirtti.

20130910aw000808_02.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel