Adliye çalışanları moral depoladı

Trabzon Memur Sen Şubesi Başkanı Mustafa Kahraman koordinatörlüğünde Trabzon Aksular Otel'de bir araya gelen Trabzon merkezi ve ilçe adliyelerin çalışanları, kaynaşma ve moral gecesinde stres attı.Yoğun geçen iş temposunun ardından düzenlenen gecede eğlen

Adliye çalışanları moral depoladı

Trabzon Memur Sen Şubesi Başkanı Mustafa Kahraman koordinatörlüğünde Trabzon Aksular Otel'de bir araya gelen Trabzon merkezi ve ilçe adliyelerin çalışanları, kaynaşma ve moral gecesinde stres attı.

Yoğun geçen iş temposunun ardından düzenlenen gecede eğlenen adliye çalışanları, bu sayede moral bulduklarını söyledi.

Gecede bir konuşma yapan Trabzon Memur Sen Şube Başkanı Mustafa Kahraman, ilk kez düzenlenen etkinlik çerçevesinde biraya gelmelerinin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, bu tür etkinliğin her yıl süreceğini söyledi. 

Bu yıl ilk kez düzenlenen organizasyonla bir araya geldiklerini belirten Kahraman, şöyle konuştu: "Amacımız, adliye çalışanlarıyla bir araya gelerek onları yoğun iş stresinden uzaklaştırarak bu tür etkinliklerle morallerini sağlamak. 

430.20120304151610.jpg

Bu yıl ilk kez düzenlediğimiz kaynaşma ve moral gecesinde hep birlikte stres atarak moral depoladık.

Bu tür etkinlikler her yıl sürecektir. Katılan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel