"Adaylarımız halkın istediği kişiler"

CHP Trabzon Milletvekili M. Volkan Canalioğlu, önümüzdeki yıl yapılacak olan yerel seçimlerde halkın istediği isimlerin belediye başkan adayı olacağını belirterek "Belediye başkan adayları ön seçimle değil, kamuoyu yoklaması ile belirlenecek" dedi.CHP Ars

"Adaylarımız halkın istediği kişiler"

CHP Trabzon Milletvekili M. Volkan Canalioğlu, önümüzdeki yıl yapılacak olan yerel seçimlerde halkın istediği isimlerin belediye başkan adayı olacağını belirterek "Belediye başkan adayları ön seçimle değil, kamuoyu yoklaması ile belirlenecek" dedi.

CHP Arsin İlçe Yönetimi'ni ziyaret eden Volkan Canalioğlu, iktidarın muhalefete muhalefet yaptığı tek ülkenin Türkiye olduğunu belirterek, “AK Parti işi gücü bırakıp CHP’ye muhalefet yapmakla meşgul. Sanki Türkiye’de 10 yıldır tek başına iktidar olan kendileri değil. Yerel seçimlerde belediye başkan adayları kamuoyu yoklamaları sonucu belirlenecek. Belediye Başkanlığı seçimlerinin yapılacağı tüm bölgelerdeki adaylarımız halkın istediği adaylardan oluşacak. Birilerinin adamları değil, halkın istediği kişiler adaylarımız olacaktır” diye konuştu.

Cumhuriyet Halk Partisi'nin ülke bütünlüğüne karşı yapılacak olan her türlü oluşumun ya da çalışmanın karşısında olacağını belirten Canalioğlu, yerel seçimler öncesi çok hassas davranacaklarını, adayların ise ön seçimle değil, kamuoyu yoklamaları sonucu belirleneceğini söyledi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler