Acılar bir kez daha paylaşıldı

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Deliklitaş'ta kaya düşmesi sonucu yaşamını kaybeden Turan ve Ayşe Kurt çiftinin tek çocuğu Niyazi Kurt'u evinde ziyaret ederek bir kez daha başsağlığı dileğinde bulundu. Aynı zamanda Trabzon Belediyesi

Acılar bir kez daha paylaşıldı

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Deliklitaş'ta kaya düşmesi sonucu yaşamını kaybeden Turan ve Ayşe Kurt çiftinin tek çocuğu Niyazi Kurt'u evinde ziyaret ederek bir kez daha başsağlığı dileğinde bulundu.

 Aynı zamanda Trabzon Belediyesi'ne bağlı TRABEL Şirketi'nin çalışanı olan Kurt ile bir süre sohbet eden Gümrükçüoğlu, “Ani gelen ölümler çok daha acı oluyor, ancak Allah'ın takdiri ne ise biz ona boyun eğeriz” dedi.

Niyazi Kurt'tan ailesi ile ilgili bilgiler alan Başkan Gümrükçüoğlu, “Olayın ardından Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa Demir ile Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım Trabzon'a gelerek kayanın düştüğü evin yanına çıktılar. Başsağlığı dilediler. Sizi sordular. Ama cenazede olduğunuz için görüşemediler. Bizde kendilerine eşlik ettik. Belediye Başkan yardımcılarımızın sürekli yanınızda olduğunuzu biliyorum. Sizin evinde olduğu bölgenin afet kapsamına alınmasıyla ilgili bir çalışma var. Afet İşleri Genel Müdürlüğü'nden bir ekip bu hafta Trabzon'a gelecek. Bir rapor hazırlayacak. Ayrıca bu olayın nasıl ve neden gerçekleştiğini de rapor haline getirecekler” dedi.

Niyazı Kurt da olaydan sonra Trabzon Belediyesi'nin desteğini her zaman yanlarında gördüklerini ifade ederek, “Çalıştığım kurum olan ekmek yediğim kurum olan Trabzon Belediyesi'ni yanımda görmek bana güç veriyor. Bu zamana kadar acımı paylaştığınız için Allah razı olsun” ifadelerine yer verdi.


HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel