Aç olduğu gerekçesiyle yiyecek çaldı

Samsun'da hastaneden taburcu olan bir kişi aç olduğu gerekçesiyle yiyecek çalınca yakalanarak gözaltına alındı.Olay, Canik ilçesi Gaziosmanpaşa Mahallesi'nde bulunan bir alışveriş merkezinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, beyin ameliyatı geçirip ha

Aç olduğu gerekçesiyle yiyecek çaldı

Samsun'da hastaneden taburcu olan bir kişi aç olduğu gerekçesiyle yiyecek çalınca yakalanarak gözaltına alındı.

Olay, Canik ilçesi Gaziosmanpaşa Mahallesi'nde bulunan bir alışveriş merkezinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, beyin ameliyatı geçirip hastaneden taburcu olduktan sonra parası olmadığı için yiyecek alamayıp aç gezdiği ileri sürülen M.O.(38), bir alışveriş merkezine gidip buradan 3 adet paket tavuk ve 1 paket kaşar peyniri çaldı. Alışveriş merkezinin güvenlik görevlisi tarafından yakalanıp Irmak Polis Merkezi'ne teslim edilen M.O., aç olduğu için hırsızlık yaptığını savundu.

Polisteki sorgusu tamamlanan M.O., bugün Samsun Adliyesi'ne sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye ifade veren M.O., serbest bırakıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel