Ablasını neden vurmuş?

Trabzon'un 3 Nolu Erdoğdu Mahallesi’nde B.A. adlı kişiden hamile kaldığını öğrendiği kardeşi H. G.’yi kurşun yağmuruna tutulan M. G. (22) tutuklanarak cezaevine gönderildi. Karnında 5.5 aylık bebeğinin karnına isabet eden kurşun yarası sonucu hayatını kay

Ablasını neden vurmuş?

Trabzon'un 3 Nolu Erdoğdu Mahallesi’nde B.A. adlı kişiden hamile kaldığını öğrendiği kardeşi H. G.’yi kurşun yağmuruna tutulan M. G. (22) tutuklanarak cezaevine gönderildi. Karnında 5.5 aylık bebeğinin karnına isabet eden kurşun yarası sonucu hayatını kaybederken, H. G. ise hayati tehlikeyi atlattığı belirtildi.

KARDEŞİNE DAYANAMAMIŞ

Trabzon’daki yasak aşk anne karnındaki 5.5 aylık bebeğin ölümüne bir kişinin de cezaevine girmesiyle sonuçlandı. B.A. adlı kişiyle yasak aşk yaşadığı iddia edilen H. G.,vücuduna isabet eden 6 kurşunla hayata tutunmayı başardı. Kardeşini kurşun yağmuruna tutan M. G ., polis tarafından gözaltına alınarak 24 saat süreyle sorgulandı.

ABLASINI SUÇLADI

Sorgusu tamamlandıktan sonra savcılığa sevk edilen M. G., “Kardeşimin adı çıktı. Hareketlerinden rahatsız olduğum için kendisini uyardım. Bana küfür etti. Beni dinlemedi. Hamile kaldığını öğrendiğimde kimden hamile kaldığını sordum. B.A. adlı kişinin ismini verdi. Bende bu kişiyi buldum. Fakat o kişi kendisiyle ilgisinin bulunmadığını belirtti. Bende eve gittim. Beraber kapı önünde oturduk. Daha sonra ablama önce arkadan bir el ateş ettim. Daha sonra bacaklarına 5-6  el ateş ettim. Ablamı ve karnındaki bebeği öldürme kastım yoktu” dedi. Savcılık tarafından ifadesi alınan Muhammet G. sevk edildiği nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel