Abdullah Gül: ÖYM'lere ihtiyaç yok

 İtalya'ya resmi ziyaret gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, ziyaretinin üçüncü gününde Meçhul Asker Anıtı'na çelenk koydu."ÖYM'LERE İHTİYAÇ YOK"Roma'daki temasları sırasında gazetecilerin Özel Yetkili Mahkemelerin kaldırılmasıyla ilgili sorularını

Abdullah Gül: ÖYM'lere ihtiyaç yok

 İtalya'ya resmi ziyaret gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, ziyaretinin üçüncü gününde Meçhul Asker Anıtı'na çelenk koydu.

"ÖYM'LERE İHTİYAÇ YOK"

Roma'daki temasları sırasında gazetecilerin Özel Yetkili Mahkemelerin kaldırılmasıyla ilgili sorularını da yanıtlayan Gül, "ÖYM'lere ihtiyaç olmadığı kanaatindeyim. Gördüğüm kadarı ile bunlarla ilgili adımlar atılmaya başladı.Şimdi gördüğüm kadarı ile bu davalar da normal mahkemelere devredilecek, özel mahkeme kalmayacak. Bu konuda hükümetten gelen açıklamalar da gayet memnuniyet verici" yorumunda bulundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler