ABD'li diplomattan AKP'ye ziyaret

ABD Büyükelçiliği Siyasi Bölüm Diplomatı Cassandra Carraway, AK Parti Samsun İl Başkanlığı’nı ziyaret ederek Başkan Yardımcısı Alaettin Bayrak ile görüştü.Yerel yönetimler, kamu kurum ve kuruluşları, siyasi parti temsilcileri ve sivil toplum kuruluşlarına

ABD'li diplomattan AKP'ye ziyaret

ABD Büyükelçiliği Siyasi Bölüm Diplomatı Cassandra Carraway, AK Parti Samsun İl Başkanlığı’nı ziyaret ederek Başkan Yardımcısı Alaettin Bayrak ile görüştü.

Yerel yönetimler, kamu kurum ve kuruluşları, siyasi parti temsilcileri ve sivil toplum kuruluşlarına bir dizi ziyaretler gerçekleştirdiklerini belirten ABD Büyükelçiliği Siyasi Bölüm Diplomatı Cassandra Carraway, Samsun’da bulunmaktan ve kendisine gösterilen misafirperverlikten mutlu olduğunu ifade etti.

AK Parti Samsun İl Başkan Yardımcısı Alaettin Bayrak ise ziyarette yaptığı konuşmada şu sözlere yer verdi: "Teşkilatçılığı iyi bilen, teşkilatın içinden gelen liderimiz, Genel Başkanımız, Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın kurduğu AK Parti’de Kadın Kollarımız, Gençlik Kollarımız, il ve ilçe teşkilatlarımızla birlikte çok güzel bir uyum içerisinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Küresel bir parti haline gelen AK Partimizin bu başarılı çalışmaları da dünyanın birçok ülkesindeki siyasi partilerin, bu başarının nasıl oluştuğuna merak salmış durumda. Dünyanın birçok ülkesinden siyasi partilerin, AK Parti'nin başarı hikayesini birinci ağızdan dinlemek ve deneyiminden yararlanmak için sık sık yabancı ülkelerden misafirlerimiz ziyaretlerde bulunuyorlar. AK Parti, son 10 yılda milletimizin büyük desteği ile her seçimi kazandı. Yine milletinden aldığı güçle de büyük işler başarıyor. Bu gerçekten dünyada büyük merak uyandırdı. Siyasi partiler, özellikle yeni kurulan partiler, hatta tecrübeli siyasi partiler, bizim bu tecrübemizi kendileriyle paylaşmamızı istiyorlar. Seçim nasıl kazanılıyor? Tüm teşkilat birimleri nasıl işliyor? Ekonomik, sosyal, kültürel tüm politikalarımızın başarılı olması herkes tarafından çok merak ediliyor. Bu anlamda AK Parti'nin başarı hikayesinin nasıl yazıldığını, birinci ağızdan dinlemek isteyen çok sayıda parti var."

Alaettin Bayra, ziyaretlerinden dolayı ABD’li Diplomat Cassandra Carraway'a teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel