9 Yaşında 9 kez ameliyat oldu..!

Artvin’in Borçka ilçesinde yaşayan Bilge Kara (9), hastalığını anlatan ve babasına iş için Artvin Valisi’ne yazdığı mektubu okurken gözyaşlarına boğuldu.Doğuştan omurilik kemik hastalığı olan Bilge Kara, daha önce tedavi gördüğü Trabzon Araştırma Hastanes

9 Yaşında 9 kez ameliyat oldu..!

Artvin’in Borçka ilçesinde yaşayan Bilge Kara (9), hastalığını anlatan ve babasına iş için Artvin Valisi’ne yazdığı mektubu okurken gözyaşlarına boğuldu.

Doğuştan omurilik kemik hastalığı olan Bilge Kara, daha önce tedavi gördüğü Trabzon Araştırma Hastanesi’nden sonra 10’uncu ameliyat için İstanbul Metin Sapancı Balta Limanı Kemik Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesine gidebilmek ve kızının özel hastanede ameliyat olabilmesi için hem maddi yardımı hem de ılık nakli için organ bekliyor.

Trabzon Araştırma Hastanesi’nde 9 kez yeşil kart ve sosyal güvence ile ameliyat oldu. Ama yine ayağa kalkamadı. Kemik Eklem Hastalıkları Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi’ne gitmesi gerektiğini söyleyen Baba Mehmet Kara, yaşadığı maddi ve manevi sıkıntılarını Artvin Millet Vekili İsrafil Kışla’ya , “Hastaneye ve hastane masrafları verecek paramız yok, eczane de bir başkaları tarafından ilaç alındığından ilaç borçlarından dolayı ilaç da alamadıklarını yakınan Kara ,Artvin Valisi ile görüşmek için bir türlü randevu alamadığını söyleyen Mehmet Kara,Vekil Kışla’ya dert yandı.
Ailenin sıkıntılarını dinleyen AK Parti Artvin Milletvekili İsrafıl Kışla, her alanda yardımcı olacağı sözü ile hastanın ve hastane yetkililerin bilgilerini aldı. Evde eğitim gören Bilge Kara, babasının sürekli yanında olmasını ve Borçka ilçesinde devamlı olarak işe verilmesi için Artvin Valisi’ne mektupla ulaşmaya çalışarak, kendisinin ziyaret edilmesini de konu alan yazdığı mektubu okurken göz yaşlarına boğularak mektubun devamını getiremedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel