9 İle sağanak yağış uyarısı

Yapılan son değerlendirmelere göre; Giresun, Trabzon, Rize, Artvin ve Ardahan ile öğle saatlerinde kısa süreli ve yerel olmak üzere Kırklareli, Çanakkale'nin iç kesimleri, Bolu ve Çankırı çevrelerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, diğe

9 İle sağanak yağış uyarısı
Yapılan son değerlendirmelere göre; Giresun, Trabzon, Rize, Artvin ve Ardahan ile öğle saatlerinde kısa süreli ve yerel olmak üzere Kırklareli, Çanakkale'nin iç kesimleri, Bolu ve Çankırı çevrelerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.
 
Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığı ülke genelinde 1 ila 3 derece artacak. Rüzgarın genellikle kuzey ve kuzeydoğu, Akdeniz kıyıları ile Güneydoğu Anadolu bölgesinde batı ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara ile Kıyı Ege'de kuvvetlice (30-50 km/s) esmesi bekleniyor. Bazı illerimizde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle: 
 
Ankara: Az bulutlu, zamanla parçalı bulutlu 32
 
İstanbul: Parçalı ve yer yer çok bulutlu 29
 
İzmir: Az bulutlu ve açık 31
 
Adana: Az bulutlu ve açık 32
 
Antalya: Az bulutlu ve açık 29
 
Samsun: Parçalı ve çok bulutlu 27
 
Trabzon: Parçalı ve çok bulutlu, kısa süreli ve yerel olmak üzere arsalıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 26
 
Erzurum: Parçalı bulutlu 29
 
Diyarbakır: Az bulutlu ve açık 40

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler