81 ilin başkanları Trabzon'da buluştu

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, 81 ilin il öğrenci meclis başkanları ile Belediye meclis salonunda bir araya geldi.24 - 27 Nisan tarihleri arasında çeşitli faaliyetlerde bulunmak amacıyla Trabzon’a gelen gençleri ağırlaya

81 ilin başkanları Trabzon'da buluştu

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, 81 ilin il öğrenci meclis başkanları ile Belediye meclis salonunda bir araya geldi.

24 - 27 Nisan tarihleri arasında çeşitli faaliyetlerde bulunmak amacıyla Trabzon’a gelen gençleri ağırlayan Başkan Gümrükçüoğlu, gençlerden kendilerini çok iyi yetiştirmelerini istedi. Trabzon Büyükşehir Belediye Gençlik Meclisi Başkanı Muammer Tosun’un da katıldığı toplantıda ülkenin 81 ilinden gelen öğrencilere seslenen Başkan Gümrükçüoğlu, gençlerin ülkenin geleceği olduğunu kaydederek, “Kendinizi çok iyi ve zamanında yetiştirin. Bunun için de doğru, planlı ve sebatkar çalışmanız gerekiyor. Zamanınızı çok iyi değerlendirin ve alanınızda en iyi olun. Dolu dolu ve insanlığa bir şeyler vererek yaşamaya çalışmanız lazım. Uygarlığı ve insan sevgisini yüreklerinizde taşıyın. Hür düşünce içerisinde olun. Her zaman herkesin düşüncesini dinleyin” ifadelerini kulandı.

Gençlerden en az iki yabancı dil öğrenmelerini isteyen Başkan Gümrükçüoğlu ayrıca gençlerin sağlıklarına dikkat etmelerini ve asla sigara içmemelerini istedi. Gümrükçüoğlu, “Kendinizi zehirlemeye hakkınız yok. Toplumumuzun sizlere ihtiyacı var. Biz sizi çok seviyoruz. Buraya gelen heyetlerin en kıymetlisi sizlersiniz” diye konuştu.

Trabzon İl Öğrenci Meclisi Başkanı Rümeysa Soylu ise yaptığı konuşmada 81 ilin öğrenci meclis başkanlarını Trabzon’da ağırlamaktan mutluluk duyduklarını kaydetti. Soylu, Trabzon’da yapılan organizasyonla gençler arasında kültürel bağları ve iletişimi geliştirmeyi hedeflediklerini söyledi.

Trabzon’da kaldıkları süre içerisinde şehrin tarihi ve turistik yerlerini de gezecek öğrencilere Başkan Gümrükçüoğlu çeşitli hediyeler verdi. Trabzon İl Öğrenci Meclisi Başkanı Rümeysa Soylu ve öğrenci temsilcileri yapılan organizasyona destek veren Başkan Gümrükçüoğlu’na çiçek vererek teşekkür ettiler. Toplantı çekilen hatıra fotoğrafının ardında son buldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler