80 yaşında hastane savaşında

Trabzon’da İnönü Mahallesinde bulunan ve Kaşüstü Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin açılması ile birlikte kapatılması gündeme gelen Numune Hastanesi’nin kapatılmaması için bugün bir grup vatandaş eylem yaptı.BU HASTANEYİ KİMSE YIKAMAZNumune hastanesi önünd

80 yaşında hastane savaşında

Trabzon’da İnönü Mahallesinde bulunan ve Kaşüstü Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin açılması ile birlikte kapatılması gündeme gelen Numune Hastanesi’nin kapatılmaması için bugün bir grup vatandaş eylem yaptı.

BU HASTANEYİ KİMSE YIKAMAZ

Numune hastanesi önünde toplanan vatandaşlar adına basın açıklaması yapan KESK Trabzon temsilcisi Mehmet İkinci, biz bu hastaneleri kendimiz kurduk, buralar kamu malıdır. Kimse bu hastaneyi yıkamaz" dedi.

Mehmet İkinci hastanenin yıkılması engellemek için eylem yapan Yıldız Czerwinski isimli kadına yabancı olan soyadı nedeniyle ayrımcılık yapıldığını ve bu olayı kınadıklarını sözlerine ekledi.

YETKİLİLER 3 MAYMUNU OYNUYOR

Yıldız Czerwinski ise yaptığı açıklamada "bu hastanenin il dışına taşınması nedeniyle özel hastanelere kaç kişi gittiğini biliyormusunuz. Bu durum özel hastanelerin işine yaradı. Tüm girişimlerimize rağmen kimse bize anlamlı bir açıklama yapmadı. Yetkililer üç maymunu oynuyor buna izin vermeyeceğiz" dedi.

80 YAŞINDA HASTANE SAVAŞINDA

Hastane protestosunda en dikkat çeken isim ise 80 yaşındaki Mazmiye Karaailoğlu oldu. 80 yaşında olduğu öğrenilen Karaalioğlu "bu hastaneyi gavur mühendisler yaptı. Ben sürekli buraya gelip tedavi oluyorum. Bu hastanenin yıkılmasına izin vermeyeceğiz" dedi.

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler