8 yıldır işte böyle doktora gidiyor!

İlküvez beldesi Cevizyatak Mahallesi'nde oturan 60 yaşındaki Yaşar Alparslan'ın 8 yıldır belinden aşağısı tutmuyor.Alparslan, oğulları ve komşularının yardımı ile yaklaşık bir kilometrelik yolda el arabasında taşınarak hastaneye gidiyor. İlküvez beldesine

8 yıldır işte böyle doktora gidiyor!

İlküvez beldesi Cevizyatak Mahallesi'nde oturan 60 yaşındaki Yaşar Alparslan'ın 8 yıldır belinden aşağısı tutmuyor.

Alparslan, oğulları ve komşularının yardımı ile yaklaşık bir kilometrelik yolda el arabasında taşınarak hastaneye gidiyor. İlküvez beldesine bağlanarak köy olmaktan kurtulan Cevizliyatak Mahallesi'nin en büyük sorununun yol olduğunu belirten Mahalle Muhtarı Rasim Aydoğdu, konuyu İlküvez Belediye Başkanı İsmet Yanık'a ileterek yardım istedi.

Bunun üzerine çalışma başlatan belediye, iki ay içinde yol sorununu çözmeyi planlıyor. Yol sorununun çözülecek olmasına en çok sevinen Yaşar Alparslan oldu. Alparslan, "Bu yol açılınca hiç olmazsa kendime bir özürlü aracı alıp İlküvez'e gezmeye giderim, hastaneye giderken düşme korkusu yaşamam" dedi.

Mahalle muhtarı Rasim Aydoğdu ise, "Mahalleli olarak yol açılması için çok uğraştık, arazi engebeli olduğu için kendi imkanlarımızla bir şey yapamadık. Belediye başkanımızın desteği ile yol yapımı başladı, İnşallah kısa sürede biter ve evimizin önüne kadar araç gelebilir" diye konuştu.

İlküvez Belediye Başkanı İsmet Yanık ise şunları söyledi: "Belediyemiz bünyesine kattığımız araçlar sayesinde mahallelerimizdeki sıkıntıları tek tek aşmaya başladık. Belediyemiz yapmış olduğu program doğrultusunda bir kilometrelik yolun yapımına başladık. Arazi şartları çok çetin olduğu için çabuk ilerleyemiyoruz. Ancak netice itibarı ile seçim öncesinde Yaşar ağabeyimize söz vermiştik. Sözümüzü tuttuk ve yolun yapımına başladık" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel