76 yaşındaki kadın kayboldu

Trabzon’un Maçka ilçesine bağlı Sındıran Köyünde 30 Temmuz 2014 günü komşuya gittikten sonra bir daha evine dönmeyen yaşlı kadın için herkes seferber oldu.  Edinilen bilgiye göre, 76 yaşındaki Aliye Topal, 30 Temmuz günü komşuya gittikten sonra geri dönme

76 yaşındaki kadın kayboldu
Trabzon’un Maçka ilçesine bağlı Sındıran Köyünde 30 Temmuz 2014 günü komşuya gittikten sonra bir daha evine dönmeyen yaşlı kadın için herkes seferber oldu. 
 
Edinilen bilgiye göre, 76 yaşındaki Aliye Topal, 30 Temmuz günü komşuya gittikten sonra geri dönmemesi üzerine yakınları jandarmaya haber verdi. Kayıp haberinin ardından Aliye Topal, jandarma Asayiş Komondo ekipleri, arama köpekleri, AFAD ekipleri ve vatandaşlar tarafından geniş bir alanda arandı. Şu ana kadar yapılan aramalarda bir sonuç çıkmazken yaşlı kadının yürüme güçlüğünden dolayı baston kullandığı ayrıca tansiyon hastası ve unutkanlık problemi olduğu öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel