72'lik ninenin silah merakı

Trabzon’un Sürmene ilçesinde 72 yaşındaki H.B adlı nineden şüphelenen polis ekipleri üzerinde arama yapmak istedi.Yaşlı kadın önce polis ekiplerine dirense de fazla sürdürmeden çantasından silahı çıkararak polis ekiplerine verdi. Polis ekipleriyle birlikt

72'lik ninenin silah merakı

Trabzon’un Sürmene ilçesinde 72 yaşındaki H.B adlı nineden şüphelenen polis ekipleri üzerinde arama yapmak istedi.

Yaşlı kadın önce polis ekiplerine dirense de fazla sürdürmeden çantasından silahı çıkararak polis ekiplerine verdi. Polis ekipleriyle birlikte yaşlı nine Sürmene İlçe Emniyet Müdürlüğüne getirilerek ifadesi alındı.

Emniyetteki ifadesinde yaşlı kadın silahının 30 yıl önce ölen rahmetli eşinden kaldığını belirtti. H.B, “Eşim 30 yıl önce vefat etti. Bende o günden bugüne silahı hiç kullanmadım. Eve de bırakmıyorum biri alır kullanır diye. Hep üzerimde taşıdım. Çalınmasından da çok korkuyordum” dedi.

72 yaşındaki kadına 6136 Silah Kanununa Muhalefet suçundan işlem yapıldıktan sonra tabancasına el koyuldu. İfadesi alınan H.B, daha sonra serbest bırakıldı.

Haber: Şükrü ÜÇÜNCÜ 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel