60 adet güvercini çaldılar

 Trabzon'da meydana gelen 7 ayrı hırsızlık olayında 4 kişi gözaltına alınırken, zanlılardan 1'i çıkartıldığı mahkemece tutuklandı.Edinilen bilgiye göre, Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, Trabzon'da 3 ayrı ev ile Hacıkasım Ca

60 adet güvercini çaldılar

 

Trabzon'da meydana gelen 7 ayrı hırsızlık olayında 4 kişi gözaltına alınırken, zanlılardan 1'i çıkartıldığı mahkemece tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, Trabzon'da 3 ayrı ev ile Hacıkasım Camisi'nin demir mazgallarını çaldığı iddasıyla A.İ.A. (25) gözaltına aldı. Şüpheli A.İ.A çıkartıldığı mahkece tutuklanırken, çalınan demir mazgallar camiye teslim edildi. İskenderpaşa Mahallesi'nde ise bir işyerinin çatı katında iddiaya göre 60 adet güvercini çaldığı iddiasıyla gözaltına alınan H.G çıkartıldığı mahkemece serbest bırakıldı.

Güvercinlerden 25 sahibine teslim edildi. Hastane kantininden bir miktar bozuk para, bir okuldan dizüstü bilgisayar çaldığı iddiasıyla gözaltına alınan 2 çocuk ise ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel