6 ülkeden Trabzon'a turist akını

Bartın'a, 200 metre uzunluğunda 8 katlı yolcu gemisiyle gelen 700 yabancı turist Amasra ve Safranbolu'yu gezecek. 700 turistin bir sonraki durağı ise Trabzon olacak.Yunanistan'dan 2 gün önce hareket eden 'Azamara Journey' adlı Malta bandıralı yolcu gemisi

6 ülkeden Trabzon'a turist akını

Bartın'a, 200 metre uzunluğunda 8 katlı yolcu gemisiyle gelen 700 yabancı turist Amasra ve Safranbolu'yu gezecek. 700 turistin bir sonraki durağı ise Trabzon olacak.

Yunanistan'dan 2 gün önce hareket eden 'Azamara Journey' adlı Malta bandıralı yolcu gemisi sabah saatlerinde Bartın Limanı'na yanaştı. 200 metre uzunluğunda 8 katlı yolcu gemisindeki Amerikalı, İngiliz, Hong Kong, Almanya, Avusturalya ve Yeni Zelandalı 700 turist gemiden inerek otobüslere bindi. Gemideki turistlerden bazılarının tekerlekli sandalye ile tura katıldıkları görüldü. Geminin merdivenlerinden inerken düşerek kalça kemiğinin kırıldığı öğrenilen 79 yaşındaki Amerikalı Dodge George, 112 Acil Servis ekibi tarafından Bartın Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Yoğun güvenlik önlemlerinin alındığı limanda otobüslere binen turistlerin, Amasra ve Safranbolu'ya gezdikten sonra akşam saatlerinde gemi ile Trabzon'a gidecekleri belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler