"6-0 hedefine emin adımlarla"

AK Parti Ankara Milletvekili Prof. Dr. Cevdet Erdöl Trabzon'da seçim çalışmaları kapsamında bir günde 3 ilçeyi ziyaret etti.İl Başkanı Haydar Revi ve beraberindekilerle ilk olarak  Arsin Yeşilyalı Mahallesi'nde teşkilat mensuplarıyla bir araya gelen Erdöl

"6-0 hedefine emin adımlarla"

AK Parti Ankara Milletvekili Prof. Dr. Cevdet Erdöl Trabzon'da seçim çalışmaları kapsamında bir günde 3 ilçeyi ziyaret etti.

İl Başkanı Haydar Revi ve beraberindekilerle ilk olarak  Arsin Yeşilyalı Mahallesi'nde teşkilat mensuplarıyla bir araya gelen Erdöl teşkilat mensuplarıyla istişarenin ardından Araklı ilçesine geçti. Araklı ilçesinde esnaf ve vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Erdöl, Araklılı hayırsever Hamit Özdağ’ı da ziyaret ederek duasını aldı. Araklı meydanında boyacılık yapan Ömer Şahintürk’ün CHP’nin geçmişini ve bugününü gazete kupürleriyle anlattığı sunumunu da dikkatle dinleyen Erdöl sonrasında ziyaretlerine devam etti.

İL BAŞKANI VEKİL VE VEKİL ADAYI

Araklı Belediyesini ziyaret eden Erdöl burada Belediye Başkanı Recep Çebi’den Araklı’daki yatırımlar hakkında bilgi aldı. Belediye ziyaretinin ardından Araklı’daki son durak AK Parti İlçe Teşkilatı oldu. Araklı’daki programın ardından Sürmene’ye geçen ekip AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Muhammet Balta ile birlikte Sürmene Devlet Hastanesini ziyaret etti. İl Başkanı, Milletvekili ve Milletvekili Adayının olduğu ekip hastaneden sonra Sürmene Kaymakamı Şevket Atlı’nın misafiri oldu. Kaymakamı ziyaretin ardından Balta ve beraberindekiler Sürmene esnafını ziyaret ederken Erdöl, Revi ve beraberindekiler ise Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün’ün misafiri oldu.

6-0 HEDEFİ İSABETLİ

Ziyaretler sonrası açıklama yapan Prof. Dr. Erdöl, “Trabzon’a seçim çalışmaları için geldim ve karşılaştığım görüntü ziyadesiyle beni mutlu etti. Hem teşkilatlarımızın dinamikliği hem de vatandaşlarımızın partimize olan inancı ve güveni Trabzon’daki 6-0 hedefinin isabetli olduğunu göstermiştir” dedi.

Bir günde 3 ilçede farklı farklı ziyaretler ve vatandaşlarla buluşmalar gerçekleştirdiklerini ifade eden İl Başkanı Revi ise, “Cevdet hocamızla birlikte çok verimli bir program geçirdik. Gördüğümüz ilgi aldığımız destek ilçelerimizdeki heyecan, 7 Haziran akşamı 6 vekilin 6’sını da alacağımızı göstermektedir” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel