500 kişi neden hastanede

Sürmene’de hastaneye kaldırılan 500’ü aşkın hastanın şikayeti sonrasında Trabzon İl Sağlık Müdürlüğü Haber61’e açıklama yaptı.Trabzon İl Sağlık Müdürü Uzman Doktor Kemal Süleyman konuyla ilgilendiğini ifade ederek, “Sürmene ilçemizde insanlar toplu şekild

500 kişi neden hastanede

Sürmene’de hastaneye kaldırılan 500’ü aşkın hastanın şikayeti sonrasında Trabzon İl Sağlık Müdürlüğü Haber61’e açıklama yaptı.

Trabzon İl Sağlık Müdürü Uzman Doktor Kemal Süleyman konuyla ilgilendiğini ifade ederek, “Sürmene ilçemizde insanlar toplu şekilde rahatsızlanınca insanların aklına ilk olarak bunun kaynağı içme suyundan kaynaklanıyordur düşüncesi geliyor. Bu konudan haberdar olmamızın ardından sudan numune aldık ve suya kültür yaptırıyoruz. Bu kültürlerin sonucu 72 saatte belirleniyor. Şu anda sudandır ya da değildir demek yanlış olur. Ayrıca her ihtimale karşı biz önlemlerimizi aldık. Güzel olan şudur ki vatandaşlarımız ağır durumda değiller. Ayakta tedavi edilenler de var. Ölümcül olmaması bizi sevindiriyor” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel