5 yaşındaki Muhammet hayatını kaybetti

Gümüşhane Torul ilçesinde bir otomobil ve iş makinesinin çarpışması sonucu ağır yaralanan 5 yaşındaki Muhammet Emin Karabulut hayatını kaybetti. Gümüşhane-Trabzon kara yolunun Torul ilçesi Tufaniye Mahallesi mevkisinde, 20 Ağustos Salo günü, Kasım Keleş y

5 yaşındaki Muhammet hayatını kaybetti
Gümüşhane Torul ilçesinde bir otomobil ve iş makinesinin çarpışması sonucu ağır yaralanan 5 yaşındaki Muhammet Emin Karabulut hayatını kaybetti.
 
Gümüşhane-Trabzon kara yolunun Torul ilçesi Tufaniye Mahallesi mevkisinde, 20 Ağustos Salo günü, Kasım Keleş yönetimindeki 61 TR 722 plakalı otomobil ile karşı yönden gelen Bülent Kaya'nın kullandığı 34 TU 4651 plakalı iş makinesi çarpışmıştı. Kazada yaralanan otomobil sürücü Kasım Keleş ile otomobilde bulunan Şehriban Keleş, Hülya ve Muhammet Emin Karabulut çeşitli hastanelerde tedavi altına alınmıştı.
 
Yaralılardan 5 yaşındaki Muhammet Emin Karabulut, tedavi gördüğü Karadeniz Teknik Üniversitesi Farabi Hastanesinde hayatını kaybetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel