49 il birlikte uğraşıyoruz

 AK PARTİ Trabzon Milletvekili ve Devlet eski bakanı Farık Nafiz Özak 5084 sayılı teşvik kanununun bir dönem daha uzatılması için 49 ildeki milletvekilleriyle birlikte gayret gösterdiklerini söyledi. Özak, “İş dunyasının  ve  esnafın endişesini çok iyi bi

49 il birlikte uğraşıyoruz

 

AK PARTİ Trabzon Milletvekili ve Devlet eski bakanı Farık Nafiz Özak 5084 sayılı teşvik kanununun bir dönem daha uzatılması için 49 ildeki milletvekilleriyle birlikte gayret gösterdiklerini söyledi. Özak, “İş dunyasının  ve  esnafın endişesini çok iyi biliyor ve anlıyoruz. Zorluğumuz var ama yeniden uzatılması için uğraşıyoruz. Sayın Başbakanımızla da görüşeceğiz” dedi.

AK PARTİ Grup Başkan vekilleri Mustafa Elitaş ve Nurettin Canikli’ye  bu konuda dosya sunulduğunu kaydeden Özak, “Kişi başına 200 lira çarpı 1 milyon... Eşittir 1 milyar dolarlık bir rakam ediyor. Bu da bütçe dengelerini sarsar deniyor. Öbür taraftan da Trabzon gibi illerimiz de istihdam olumsuz yönde etkilenecek. Uzaması için mücadele veriyoruz” dedi.

AK Parti Trabzon Milletvekili Devlet eski Bakanı Faruk Nafiz Özak, yıl sonunda sona erecek olan 5084 Sayılı Yatırımların ve İstihdamın Teşviki Kanunu’nun uzatılması için kapsamdaki 49 ildeki herkesin gayret gösterdiğini söyledi. Meclis’te de son dönemlerde 5084’ün konuşulduğunu ifade eden Özak, “İş dünyasının endişesini çok iyi biliyor ve anlıyoruz” dedi.

Özak, “Yeniden uzatılması için uğraşıyoruz, ama biraz zorluk var. Biliyorsunuz bir dönem uzatıldı, tekrar uğraşıyoruz. Burada ilgili kişilerle birlikte çaba gösteriyoruz. Sayın Başbakanımızla da görüşeceğiz. Sadece Trabzon değil Diyarbakır’dan Maraş’a, Malatya’dan Mardin’e bütün iller bu konuda şu anda çaba sarf ediyor” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel