40 bin 370 adet kaçak sigara!

Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, gümrük kaçağı sigara sevkıyatı ihbarını alan Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Gümüşhane Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlileri koord

40 bin 370 adet kaçak sigara!

Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, gümrük kaçağı sigara sevkıyatı ihbarını alan Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Gümüşhane Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlileri koordineli çalışarak bir minibüsü takibe aldı.

Tirebolu yönünden Giresun'a giriş yapan minibüs Giresun Limanı Kavşağı'nda durduruldu. Yapılan aramada 40 bin 370 adet gümrük kaçağı sigara yakalandı. Olayla ilgili Y.G.(23) ve E.G (24) isimli şahıslar gözaltına alınarak Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

Burada şahıslar, verdikleri ifadelerde gümrük kaçağı sigaraları Erzurum'daki tezgahlardan 48 bin 700 liraya satın aldıklarını söylediler

İfadelerinin ardından şahıslar, Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla serbest bırakıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler