4 Trabzonlunun cesedine ulaşıldı

Balık tutmak ve gezmek amacıyla bir kayıkla açıldıkları İstanbul Terkos Gölü'nde kaybolan 4 Trabzonlunun cesetleri çıkarıldı. Gelen acı haberle dünden beri Terkos Gölü kenarında bekleyen kayıp yakınları yıkıldı.Balık tutmak ve gezmek isteyen Yusuf Yıldırı

4 Trabzonlunun cesedine ulaşıldı

Balık tutmak ve gezmek amacıyla bir kayıkla açıldıkları İstanbul Terkos Gölü'nde kaybolan 4 Trabzonlunun cesetleri çıkarıldı. Gelen acı haberle dünden beri Terkos Gölü kenarında bekleyen kayıp yakınları yıkıldı.

Balık tutmak ve gezmek isteyen Yusuf Yıldırım ile iki çocuğu, iki yeğeni ve Yasin Bacak, dün 2 kayık kiraladı. Aynı kayığa binen Yusuf Yıldırım, üniversite öğrencisi yeğenleri Şevket ve Hasan Yıldırım ile askerden izinli olarak gelen Yasin Bacak ve diğer kayığa binen Yusuf Yıldırım'ın çocukları Balabanköy mevkisinden Terkos Gölü'ne açıldı.

Gölde gezinirken birbirini kaybeden 2 ayrı kayıktaki kişilerden Yusuf Yıldırım'ın çocukları bir süre sonra diğer kayığı aramaya başladı. Babalarının da içinde bulunduğu kayığı bulamayan Yıldırım'ın çocukları durumu yetkililere bildirdi.

İstanbul İl Jandarma Komutanlığı, Sahil Güvenlik ve İtfaiye ekiplerinin sürdürdükleri arama kurtarma çalışmaları sonucunda, Yusuf Yıldırım, Şevket Yıldırım ve Yasin Bacak'ın cesetlerine ulaşıldı.

4 KİŞİNİN CESEDİNE DE ULAŞILDI

Arama çalışmalarını sürdüren ekipler, kayıp son kişi olan Şevket Yıldırım’ın da cesedine ulaştı. Sabah saatlerinde Yusuf Yıldırım’ın, saat 16.00 sıralarında Yasin Bacak’ın, 16.40 sıralarında ise Hasan Yıldırım’ın cesedine ulaşan ekipler, 17.20 sıralarında da kayıp son kişi olan Şevket Yıldırım’ın cesedine ulaştı. Ekipler, son kişinin de cesedinin bulunmasıyla birlikte arama kurtarma çalışmalarına son verdi.

ÖLÜM DAĞITIM İZNİNDE YAKALADI

Cesedi gölden çıkartılan 4 kişiden biri olan Yasin Bacak’ın asker olduğu ortaya çıktı. Ölmeseydi oğlunun Ankara Polatlı’da vatani görevini yapacağı birliğe yarın teslim olacağını belirten Yasin’in babası Yahya Bacak, "Oğlum askerdi. Amasya’da acemi birliğini tamamladı. Yarın akşam 17.00’da da Ankara Polatlı’da birliğine teslim olacaktı" dedi.

KTÜ'DE OKUYORDU

Öte yandan Yusuf, Hasan ve Şevket Yıldırım’ın akrabası Cihat Üneys Albayrak, gölde hayatını kaybeden Hasan Yıldırım’ın Başakşehir Üniversitesi’nden bu yıl mezun olduğunu, Şevket Yıldırım’ın ise Karadeniz Teknik Üniversitesi 1’inci sınıf öğrencisi olduğunu söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel