4 Trabzonlu İstanbul'da kayıp!

İstanbul Arnavutköy'de balık avlamak için dün gece Terkos Gölü'ne açılan 4 Trabzonlu kayboldu.Gece yapılan aramalarda sonuç elde edilemezken sabahsaatlerinde 1 kişi üzerinde can yeleği olmasına rağmen ölü olarak gölden çıkartılabildi. Göldü cesedine ulaşı

4 Trabzonlu İstanbul'da kayıp!

İstanbul Arnavutköy'de balık avlamak için dün gece Terkos Gölü'ne açılan 4 Trabzonlu kayboldu.Gece yapılan aramalarda sonuç elde edilemezken sabahsaatlerinde 1 kişi üzerinde can yeleği olmasına rağmen ölü olarak gölden çıkartılabildi. Göldü cesedine ulaşılan şahsın isminin Yusuf Yıldırım (51) olduğu öğrenildi. Kaybolan diğer 3 kişiyi arama çalışmaları ise devam ediyor.

Haber61.Net Haber Merkezi'nin aldığı bilgiye göre; İstanbul'da dün balık tutmak için Arnavutköy'e bağlı Balaban Mahallesi Terkosz Gölü kıyısına indikleri belirtilen 6 kişiden 4'ü tekneyle göle açıldı. Arakadaşlarının dönmemesi üzerine gölün kenarında kalan 2 kişi jandarma ekiplerine haber verdi. Bunun üzerine Terkos Gölü'nde arama kurtarma çalışmaları başlatıldı.

4'Ü DE TRABZON OFLU

Arama kurtarma çalışmalarına İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı skorsky helikopter havadan destek verirken bir bölük jandarma komanda timi de bölgede güvenlik önlemi alıyor.

Haber61'in edindiği bilgilere göre, yapılan arama kurtarma çalışmaları sonucu gömde kaybolduğu belirtilen kişilerden Trabzon'un Of Hayrat'tan olduğu öğrenilen Yusuf Yıldırım'ın cesedine ulaşıldığı belirtildi. Hasan Yıldırım (20), Şevket Yıldırım (20) ve Yasin Bacak'ın da Of Hayratlı oldukları ve arama çalışmaları devam ediyor. Şevket Yıldırım'ın Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Siyasal Bilgiler Fakültesi'nde eğitim gördüğü öğrenildi.

4'ü de akraba olan şahısların İstanbul'da yaşadıkları öğrenilirken iki kişilik sandala 4 kişi bindikleri ve bu yüzden battıkları iddia ediliyor.

Diğer 3 kişinin aranmasına devam ediliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel