4 Gardiyan tutuklandı!

Edinilen bilgiye göre, bir süre önce Rize Kalkandere L Tipi Cezaevi’nde kalan tutuklu ve hükümlü mahkumlar kendilerine görevli gardiyanlar tarafından kötü muamelede bulunulduğu gerekçesiyle Rize Valiliği ve Rize Cumhuriyet Başsavcılığı’na bir şikayet dile

4 Gardiyan tutuklandı!

Edinilen bilgiye göre, bir süre önce Rize Kalkandere L Tipi Cezaevi’nde kalan tutuklu ve hükümlü mahkumlar kendilerine görevli gardiyanlar tarafından kötü muamelede bulunulduğu gerekçesiyle Rize Valiliği ve Rize Cumhuriyet Başsavcılığı’na bir şikayet dilekçesi gönderdiler. Şikayet dilekçesinin ardından harekete geçen Adalet Bakanlığı cezaevine bir müfettiş gönderirken, mahkumlara kötü muamelede bulundukları iddia edilen 4 gardiyanı açığa aldı. Açığa alınan mahkumlar açılan soruşturma sonrası adliyeye çıkartılırken, daha sonra tutuklanarak cezaevine konuldular. Olayla ilgili inceleme sürüyor.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel