4. Çalıştay Trabzon'da yapıldı

 Kamu Üniversite ve Sanayi iş birliğini geliştirme amaçlı Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından oluşturulan KÜSİ TR90 Bölgesi Çalışma Grubu, KTÜ-Teknoloji Transfer Ofisi'nin organizasyonuyla Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası'nda KTÜ Elektrik Elekt

4. Çalıştay Trabzon'da yapıldı
 
Kamu Üniversite ve Sanayi iş birliğini geliştirme amaçlı Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından oluşturulan KÜSİ TR90 Bölgesi Çalışma Grubu, KTÜ-Teknoloji Transfer Ofisi'nin organizasyonuyla Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası'nda KTÜ Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. İsmail Hakkı Altaş başkanlığında 4. çalıştayını gerçekleştirdi.
 
Trabzon Ticaret Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Erkut Çelebi'nin katıldığı toplantıda özel sektör ve akademisyenler bir araya geldi.  Çelebi kamu, üniversite ve sanayi alanında farklı sektörlerin bir araya geldiği projelerin önemine değindi. TTSO’nun işbirliklerini desteklediğini kaydeden Çelebi, “Gerek üyelerimiz gerekse kurumsal olarak paydaşlarımız arasında bütün sektörlerde işbirliği yapılmasını destekliyoruz.” şeklinde konuştu.
 
KÜSİ toplantılarında sektörlerde faaliyet gösteren firma temsilcileri ve ilgili akademisyenler ile yapılan toplantılarda ortak çalışma alanlarının geliştirilmeye çalışıldığını vurguladı.
 
Toplantıda bölgede genelinde kurum, üniversite ve sanayiciler arasında işbirliği yapabilmesi adına çağrılarda bulunan Prof. Dr. İsmail Hakkı Altaş "Bu çalıştaylar bizler için bir fırsat iyi değerlendirip uygulamaya yönelik çalışmalara başlamalıyız" dedi.
 
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası'nın da desteğiyle 4.sü gerçekleştirilen çalıştayda TR90 bölgesi kamu, üniversite ve sanayici katılımcılarıyla birlikte; Mobilya, metal ve ağaç ürünleri imalatı sektörel çalıştayı, Kimyasal ürünler ve Eczacılık sektörel çalıştayı, İktisat ve Ekonomi sektörel çalıştayı, İş güvenliği ve sağlığı sektörel çalıştayı, Turizm ve tanıtım ürünleri imalatı sektörel çalıştayı, Taşımacılık sektörel çalıştayı konu başlıkları ele alındı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel