4 bakanın çay keyfi

 Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte Trabzon'a gelen Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehmet Mehdi Eker ile Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Meydan Parkı’nda vatandaşlarla sohbet etti.Trabzon Valisi Recep K

4 bakanın çay keyfi

 

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte Trabzon'a gelen Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehmet Mehdi Eker ile Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Meydan Parkı’nda vatandaşlarla sohbet etti.

Trabzon Valisi Recep Kızılcık ve Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nun da katıldığı ziyarette Bakan Yazıcı, Eker ve Kılıç, yenilenen Meydan Parkı’nı çok beğendiklerini ifade ederek Başkan Gümrükçüoğlu’na teşekkür etti.

Bakan Gümrükçüoğlu ise Trabzon’u gelecek kuşaklara en iyi şekilde taşımak için gayret gösterdiklerini belirterek desteklerini esirgemeyen Başbakan Erdoğan’a, bakanlara ve milletvekillerine teşekkür etti.

Vatandaşlarla birlikte çay içip sohbet eden bakanlar Trabzonlularla sohbet ettiler. Vatandaşlardan yaptıkları çalışmalar için övgü alan bakanlar yapılan eleştirileri de olgunlukla karşılayarak, “Bizler her zaman vatandaşlarımızın emrindeyiz. Ülkemizin ve milletimizin geleceği için gece gündüz çalışıyoruz. Desteklerinden dolayı Trabzonlulara teşekkür ediyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler