364 köy yolu ulaşıma kapandı!

Bölgede hafta sonunda etkili olan kar yağışı hayatı olumsuz etkiliyor. Gümüşhane’de 199, Bayburt’ta ise 165 köy yolunda ulaşım sağlanamıyor. Kar kalınlığı Gümüşhane il merkezinde 11, Bayburt’ta ise 17 santimetreye ulaştı. Bölgenin yüksek kesiminde ise kar

364 köy yolu ulaşıma kapandı!

Bölgede hafta sonunda etkili olan kar yağışı hayatı olumsuz etkiliyor. Gümüşhane’de 199, Bayburt’ta ise 165 köy yolunda ulaşım sağlanamıyor. Kar kalınlığı Gümüşhane il merkezinde 11, Bayburt’ta ise 17 santimetreye ulaştı. Bölgenin yüksek kesiminde ise kar kalınlığı 50 santimetreyi geçti. Kar yağışının bölgede iki gün daha etkili olacağı belirtildi.

Bölgede, Gümüşhane- Yağmurdere karayolu Kostan Dağı, İkisu- Şiran karayolu Tersun Dağı, Bayburt- Araklı karayolu Dağbaşı ve Bayburt –Çaykara karayolu Soğanlı Dağı geçitleri de ulaşıma kapalı bulunuyor. Kapalı yolları açmak için çalışmalar sürdürülüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel