3.5 yıl sonra kemikleri bulundu

Giresun'un Şebinkarahisar ilçesinde yaklaşık 3,5 yıl kaybolan kişiyi öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan şüphelinin gösterdiği yerde kemik parçalarına ulaşıldı.AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 11 Nisan 2008'de Şebinka

3.5 yıl sonra kemikleri bulundu

Giresun'un Şebinkarahisar ilçesinde yaklaşık 3,5 yıl kaybolan kişiyi öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan şüphelinin gösterdiği yerde kemik parçalarına ulaşıldı.

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 11 Nisan 2008'de Şebinkarahisar ilçesinde kaybolan ve bir daha kendinden haber alınamayan Barış Küçük (36) ile ilgili yürüttüğü çalışmada, İstanbul'dan memleketi Giresun'a gezmek için giden Küçük'ün kaybolduğu tarihte Murat S. (43) görüştüğünü belirlemesi üzerine bu kişiyi takibe aldı.

Soruşturma kapsamında gözaltına alınan Murat S, sorgulamasında olayı, D.Ö. (49), D.Ö. (48) ve D.Ö'nün (39) Küçük'ü öldürmesini istemeleri üzerine gerçekleştirdiğini itiraf etmesi sonrasında ekipler, şüphelinin yer göstermesi sonucu yaptığı kazı çalışmasında Küçük'e ait olduğu öne sürülen kemik parçalarına ulaştı.

Yetkililer, olay yeri incelemesi sonrasında toplanan kemik parçalarının kimlik tespiti için ilgili kurumlara ulaştırılacağını belirtti.

Gözaltına alınan toplam 4 kişi ilk ifadelerinin ardından çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler