35 Ukraynalı gözaltına alındı

Aksaray'da genellikle zenginlerin tercih ettiği bir bara müşteri kılığındaki iki dedektif, Rus iki kadınla 1 saatlik ilişki için 300'er liraya anlaşınca 'fuhuş' baskını yapıldı."Bahar geldi. Burası cıvıl cıvıl. Siz de gelin" parolasıyla yapılan baskında f

35 Ukraynalı gözaltına alındı

Aksaray'da genellikle zenginlerin tercih ettiği bir bara müşteri kılığındaki iki dedektif, Rus iki kadınla 1 saatlik ilişki için 300'er liraya anlaşınca 'fuhuş' baskını yapıldı."Bahar geldi. Burası cıvıl cıvıl. Siz de gelin" parolasıyla yapılan baskında fuhuş yaptıkları öne sürülen 35'i Türk vatandaşlığına geçmiş 36 kadın gözaltına alındı. İşletme müdürünün de aralarında bulunduğu 4 erkeğin de gözaltına alındığı operasyonda emniyete götürülen kadınların sınır dışı edileceği bildirildi.

Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak ve Kumar Masası'na bağlı polisler, fuhuş baskınlarına ara vermiyor. Başta Aksaray ve çevresindeki bazı eğlence merkezlerine fuhuşa aracılık ettikleri gerekçesiyle baskınlar düzenleyen polis, önceki gece de aynı yerde ünlü bir bara operasyon düzenledi. Fuhuşa aracılık ettiği öne sürülen barın çevresinde güvenlik önlemi alındıktan sonra 2 sivil polis, müşteri kılığında içeri girdi. Sivil polisler, alkol ve çerez siparişi verdikten sonra da garsona Rus 2 kadın getirmesini söyledi. Garsonda müşteri sandığı polislerin yanına iki kadın getirdi. Yapılan pazarlıkta kadınlar, birer saat beraberlik için 300'er lira istedi. Kadınlar ayrıca 5 yıldızlı otele gitmeleri gerektiğini syledi. Anlaşmanın sağlanması üzerine sivil polisler, dışarıdaki meslektaşlarına "Bahar geldi. Burası cıvıl cıvıl. Siz de gelin" parolasıyla baskının startını verdi. Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak ve Kumar Masası'na bağlı ekipler yaptıkları baskında İstanbul, İçel, Kastamonu, Manisa, Trabzon, Çorum, Mersin, Kocaeli, Mardin, Konya, Balıkesir, Muş, İzmir, Batman, Erzurum, İçel, Ağrı, Diyarbakır ve Kayseri Nüfus Müdürlükleri'ne bağlı Türk vatandaşlığına geçmiş Rus uyruklu 35 kadın ile bir Ukraynalı gözaltına aldı. Polis baskında mekanın işletme müdürünün de aralarında bulunduğu 4 erkeği de yakaladı. Gözaltına alınanlar Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak ve Kumar Masası'na minibüslerle getirilken kadınlar yüzlerini, elleri, mont ve kazaklarıyla gizlemeye çalıştı. Yabancı uyruklu kadının sınırdışı edileceği, formalite evlilik yapan kadınların ise haklarında yasal işlem yapıldıktan sonra serbest bırakılacağı belirtildi. Polis, Fatih, Beyoğlu ve Silivri'de de baskınların aralıksız devam edeceğini belirtti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel