35 bin TL lik kurbanlık

Samsun'un Atakum ilçesinde Florya Entegre Et Sanayi'nde 1.5 ton ağırlığındaki montofon cinsi 'Karadayı' isimli erkek boğa, 35 bin liraya satışa çıkarıldı. Kurban Bayramı'na sayılı günler kala satışa çıkarılan ‘Karadayı' isimli 1.5 ton kilogram ağırlığında

35 bin TL lik kurbanlık

Samsun'un Atakum ilçesinde Florya Entegre Et Sanayi'nde 1.5 ton ağırlığındaki montofon cinsi 'Karadayı' isimli erkek boğa, 35 bin liraya satışa çıkarıldı. Kurban Bayramı'na sayılı günler kala satışa çıkarılan ‘Karadayı' isimli 1.5 ton kilogram ağırlığındaki 2.5 yaşındaki boğa, fiyatıyla da alıcılarını şaşırtıyor.
3 senedir bakımını üstlendiği boğadan ayrıldığı için üzgün olduğunu ifade eden Karadayı'nın bakıcısı Sefer Türkmen, "Karadayı'nın yemesi içmesi hepsi özeldir" dedi.

Sıfır otomobil fiyatına boğa verdiklerini ifade eden firma sahibi Fehmi Yalçın, " 'Karadayı' adlı boğamız mantofon cinsi ve 1.5 ton ağırlığına ulaştı. Boğamız 10 dananın yediği yemeği yemekte olup bu yüzden pahalıya mal olduğu için kurbanlık değeri 35 bin TL. Alıcısını ve hayranlarını bekliyoruz. Tesisimizde bu tür hayvanı beslediğimiz için ziyaretçi akınına uğruyoruz. Kurbanlık satışından fazla Karadayı'yı ziyaret edenler daha fazla oluyor" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel