30 bin kişi bu yoldan gidiyor

Haber61.Net - Haber Servisi - Trabzon’un Ortahisar İlçesine bağlı Çukurçayır Mahallesi’ni Değirmendere Vadisine bağlayan yol sürücülere zor anlar yaşatıyor. Oldukça dik olan yoldan beton kamyonlarından dökülen beton harcı yola saçılırken buradan geçen ara

30 bin kişi bu yoldan gidiyor
Haber61.Net - Haber Servisi - Trabzon’un Ortahisar İlçesine bağlı Çukurçayır Mahallesi’ni Değirmendere Vadisine bağlayan yol sürücülere zor anlar yaşatıyor.
 
Oldukça dik olan yoldan beton kamyonlarından dökülen beton harcı yola saçılırken buradan geçen araçlar için tehlike oluşturduğu belirtildi.
 
Sürücüler yola saçılan harçta bulunan çakıl malzemesinin üzerinden geçerken zaman zaman aracın kontrolünü kaybettiklerini belirtirlerken bu durumun kendileri için büyük tehlike oluşturduğunu belirtiyorlar.
 
Yolda zaman zaman çukurların oluştuğu ve bu duruma acil çözüm bulunmasını isteyen sürücüler yetkililerin harekete geçmesini isterken ayrıca araçların seyir halinde etrafa saçtıkıları toz bulutuda yayaları önemli ölçüde rahatsız ediyor.
 
Haber : Emir Ertürk 
 
yol2.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel