3. Ordu Kurmay Başkanı veda yemeği!

3. Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanına veda yemeği...

3. Ordu Kurmay Başkanı veda yemeği!
Erzincan Valisi Ali Arslantaş ve Eşi Hatice Arslantaş, 3. Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı iken Korgeneral rütbesi alarak Genelkurmay Başkanlığı Personel Başkanlığına atanan Korgeneral Selçuk Bayraktaroğlu için veda yemeği verdiler. 
Erzincan’da iki yıldır görev yapan 3. Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı Selçuk Bayraktaroğlu, Yüksek Askeri Şura (YAŞ) kararları kapsamında Korgeneral rütbesi alarak Genelkurmay Başkanlığı Personel Başkanlığına atandı. Vali Ali Arslantaş ve Eşi Hatice Arslantaş, Erzincan’a veda edecek olan Korgeneral Selçuk Bayraktaroğlu için veda yemeği programı düzenlediler. Veda yemeğine; 3. Ordu Komutanı Orgeneral İsmail Serdar Savaş, Eşi Nesrin Savaş, Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, bazı kurum müdürleri ile davetliler katıldı. Taşçı Konağı’nda düzenlenen veda programında yenilen yemeğin ardından katılımcıların duygu ve düşünceleri alındı. Duygulu anların yaşandığı programda, Selçuk Bayraktaroğlu ile iki yıl süresince iyi çalışma içerisinde olunduğunu ve burada kazanılan dostlukların hiçbir zaman unutulmayacağı mesajları verildi.
Programda konuşan 3. Ordu Komutanı Orgeneral İsmail Serdar Savaş, aynı meslekte olmaktan dolayı uzun süredir tanıştığını, yaklaşık bir yıldır ise birlikte çalıştığını söyleyerek, “her şeyi ile mükemmel bir subay. Görevini her zaman en iyi şekilde yerine getirmiştir. 3. Ordumuza bağlı 16 birliğin de komutanı idi. Yeni rütbesinin ve yeni görevinin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
Programda konuşan Vali Ali Arslantaş, kaderin üzerinde bir kader olduğunu söyleyerek, “Benim Erzincan’a gelişim ile Selçuk Paşamızın gidişi birbirine çok benziyor. Kader çizgisi Allah’ın kaleminin altında. Selçuk Paşamız burada çok büyük başarı gösterdi, çok sevildi. Milletin iradesine, demokrasiye ülkeye sahip çıkması takdire şayandır. Şuanda çok üslendiği görevi önemli ve sorumluluğu fazla olan bir görev, ülkemiz için en şekilde hizmet verecektir. Güvenilirliği ve çalışkanlığı ile kendisini daha iyi yerlerde göreceğimize inanıyorum. Çok memnun olduk kendileri tanışmaktan ve çalışmaktan. Bundan sonraki yaşantılarında aileleri ile birlikte rabbim huzurlu ve mutlu bir gelecek bahşetsin yeni görev yerlerinde kendilerine başarılar dilerim” dedi.
Ardından veda konuşması yapan Korgeneral Selçuk Bayraktaroğlu, kendisini unutmayarak düzenlenen veda programından ötürü Vali Arslantaş’a teşekkür ederek sözlerine şöyle devam etti. “Ben Erzincan’dan çok güzel duygularla ayrılıyorum. Burada tüm kurum ve kuruluş idarecileri ile çok güzel çalışmalarımız oldu. Sayın Valimiz ile kısa süreli bir çalışmamız olsa da öncülüğünde başarılı çalışmalarımız oldu. Görev yaptığım süre içerisinde komutanımızın destekleri ile ve silah arkadaşlarımla her zaman iyi bir çalışma ortamı içerisinde başarılı sonuçlar elde ettik. Değerli Valimiz bizim için bu yemeği düzenledi. Kısa süre çalışmamıza rağmen arada doğan samimiyeti bizleri çok mutlu etti, hiçbir zaman kendilerini unutmayacağım. Artık Ankara’da herkese kapımız açık. Hakkınızı helal ediniz” dedi
Konuşmaların Ardından Vali Ali Arslantaş ve davetliler, Korgeneral Selçuk Bayraktaroğlu’na Erzincan Bakır’ı hediye etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler