3 ili kapsayan operasyonda 7 kişi tutuklandı

Samsun, Ordu ve Gaziantep'te suç örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 11 şüpheliden 7’si tutuklandı.Edinilen bilgilere göre; geçen hafta Çarşamba İlçe Cumhuriyet Başsavcılığı’nca, "Suç işlemek amacıyla örgüt kurmak, fuhuş için yer ve i

3 ili kapsayan operasyonda 7 kişi tutuklandı

Samsun, Ordu ve Gaziantep'te suç örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 11 şüpheliden 7’si tutuklandı.
Edinilen bilgilere göre; geçen hafta Çarşamba İlçe Cumhuriyet Başsavcılığı’nca, "Suç işlemek amacıyla örgüt kurmak, fuhuş için yer ve imkan temin etmek ve fuhşa aracılık etmek" suçları kapsamında yürütülen 6 aylık takip sonucu Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ile Çarşamba Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Çarşamba ve Terme ilçeleri ile Gaziantep ve Ordu'nun Ünye ilçesinde, suç örgütüne yönelik operasyon düzenlenmişti.
Gözaltına alınan şahısların sorgulamaları sonrasında mahkemeye sevk edildiler. Mahkemeye sevk edilen 11 kişiden P.Z. (50), E.K.(41), E.B.(43), M.A.(38), T.I.(29), Ö.Ş.(28), R.U.(33) isimli 7 kişinin tutuklanmalarına karar verirken, İ.S.(48), M.K.(24), F.İ.(53), M.E.(44) ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel